Storebox

Dansk Supermarked og Storebox har indgået samarbejde om at tilbyde en elektronisk kvitteringsløsning. 

Det betyder, at du får gratis adgang til elektroniske kvitteringer, som aldrig bliver væk, hvor skriften aldrig falmer og som du kan benytte, hvis du f.eks. skal bytte en vare i en af vores butikker – nemmere kan det ikke være.

1. Opret gratis konto
Du kan oprette en helt gratis konto hos Storebox.dk.

2. Tilmed betalingskort
Når du har oprettet din Storebox-profil, kan du tilføje lige så mange betalingskort, som du ønsker og derved få digitale kvitteringer fra alle de betalingskort du benytter. 

3. Klar til at modtage dine kvitteringer elektronisk
For at få din elektroniske bon ind, skal du derefter blot handle med et af de betalingskort du har knyttet til din Storebox-konto, i en butik tilmeldt Storebox. 

Det gælder i følgende butikker i vores kæde Bilka, Føtex, Salling og Starbucks, men pt ikke onlinehandel hos bilka.dk, hvor du tilgengæld altid modtager faktura elektronisk.

Du har også mulighed for at scanne gamle kvitteringer (kvitteringer som ikke er modtaget elektronisk) ind i dit arkiv, således at Storebox bliver et komplet arkiv over alle dine kvitteringer.

Hvor hurtigt kan man se sin bon?
Du vil typisk modtage kvitteringen indenfor få sekunder efter at betalingen er gennemført og du vil derfor næsten med det samme kunne tilgå den digitale kvittering. 

Storebox som app 
Hvis du også downloader Storebox' app, har du altid alle dine digitale kvitteringer i lommen og du kan samtidig modtage en besked på din mobiltelefon, når du har modtaget en digital kvittering fra en af vores butikker. Det betyder, at du med det samme ved, at du har modtaget den digitale kvittering og hvis du klikker på beskeden kommer du direkte hen på kvitteringen. 

Du vil normalt kunne se din digitale Bilka kvittering på appen indenfor få sekunder efter at betalingen er gennemført.

Sikkerhed
Storebox lever op til de højeste sikkerhedsstandarder og kortdata opbevares i et PCI certificeret miljø. Storebox' systemer er gennemtestet og systemerne til opbevaring af kortdata testes jævnligt af eksterne sikkerhedskonsulenter.