Tilføj de valgte varer til indkøbslisten

Varer tilføjet til indkøbslisten

Andebryst med æbler og svesker

Icon
Forberedelse:
Icon
Tilberedningstid: 30 min.

Opskrift
Puds kødsiden af andebrystet for evt. sener og krydr med salt og peber. Skær æblet i små stykker og læg det på kødsiden, på det ene andebryst sammen med sveskerne. Læg det andet andebryst oven på med kødsiden mod æblerne. Snør det to stykker sammen så fyldet bliver imellem. Brun andebrystet 5 min. på hver side og læg det i et ovnfast fad. Hæld bouillon over og steg det færdigt i ovnen ved 200°C i 15-20 min. Kog og pil kartoflerne i forvejen, det tager tid men er alt besværet værd i forhold til glaskartofler. Hæld varmt vand over de kolde kartofler og lad dem stå 5 min. Hæld vandet fra. Smelt sukkeret på panden til det er lysebrunt. Tilsæt smør, lad det bruse op og kom kartofler samt hasselnøddeflager ved. Glasér kartofler ved middel varme, ryst jævnligt panden, så kartoflerne bliver lysebrune over det hele. Si skyen over i en gryde, skum fedtet af og bring den i kog sammen med portvin. Jævn saucen og smag til med ribsgele, balsamico, salt og peber. Pil snoren af og skær kødet i skiver. Server med sauce, nøddekartofler og rødkål.

Se opskriften som hel side

Ingredienser

2.00 Andebryst stk. Kød, fisk & fjerkræ
2 stk. Andebryst
0.00 Salt, peber Salt, peber Kolonial
Salt, peber
1.00 Æble stk. Frugt & grønt
1 stk. Æble
6.00 Svesker stk. Kolonial
6 stk. Svesker
0.00 Bomuld-snor Bomuld-snor Husholdning
Bomuld-snor
3.00 Ande bouillon dl Kolonial
3 dl Ande bouillon
0.50 Portvin eller madeira dl Øvrige
0.5 dl Portvin eller madeira
0.00 Hvedemel til jævning Hvedemel til jævning Kolonial
Hvedemel til jævning
0.00 Salt, peber salt, peber Kolonial
salt, peber
1.50 Ribsgele tsk. Kolonial
1.5 tsk. Ribsgele
1.00 Vineddike fx. balsamico tsk. Kolonial
1 tsk. Vineddike fx. balsamico
0.50 Små pillekartofler kg Frugt & grønt
0.5 kg Små pillekartofler
0.50 Sukker dl Kolonial
0.5 dl Sukker
25.00 Smør g Ost & mejeri
25 g Smør
25.00 Hasselnøddeflager g Kolonial
25 g Hasselnøddeflager
Tilbehør

rødkål eller råmarineret rødkål samt kartofler.

Tilføj til madplan

Vælg venligst hvilken dag opskriften skal tilføjes

 

Dansk Supermarked • føtex A/S • Rosbjergvej 33 • DK-8220 Brabrand • CVR 35 95 47 16 • E-mail: foetex@foetex.dk • Tlf. 87 78 30 90