Tilføj de valgte varer til indkøbslisten

Varer tilføjet til indkøbslisten

Jule cheese cake

Icon
Forberedelse:
Icon
Tilberedningstid: 30 min.

Opskrift
Smelt smørret i en gryde og bland med knuste kiks og mandler. Kom blandingen i en springform beklædt med bagepapir og tryk den sammen. Sæt den koldt til bunden er fast. Kog risene møre i vand ca. 20 min. og lad dem køle godt af. Rør sukker, vaniljesukker, mascarpone og risotto ris sammen. Læg husblas i blød i koldt vand i 5 min. og smelt det over vandbad. Rør den smeltede husblas i cremen lidt af gangen. Pisk fløden til flødeskum og vend den i cremen sammen med de hakkede mandler. Kom cremen oven på bunden og glat overfladen med bagsiden af en ske. Sæt kagen i køleskabet 3-4 timer til den er fast, gerne til næste dag. Server med kirsebærsauce.

Se opskriften som hel side

Ingredienser

0.00 Bund: Bund: Øvrige
Bund:
100.00 Smør g Ost & mejeri
100 g Smør
150.00 Kiks fx digestive g Kolonial
150 g Kiks fx digestive
50.00 Hakkede mandler g Kolonial
50 g Hakkede mandler
0.00 Creme: Creme: Øvrige
Creme:
2.00 Risotto ris dl Kolonial
2 dl Risotto ris
4.00 Vand dl Kolonial
4 dl Vand
150.00 Sukker g Kolonial
150 g Sukker
1.00 Princip! vaniljesukker spsk. Kolonial
1 spsk. Princip! vaniljesukker
250.00 Mascarpone g Ost & mejeri
250 g Mascarpone
3.00 Husblas blade Kolonial
3 blade Husblas
0.50 Piskefløde liter Ost & mejeri
0.5 liter Piskefløde
50.00 Hakkede mandler g Kolonial
50 g Hakkede mandler
0.00 Princip! kirsebærsauce princip! kirsebærsauce Kolonial
princip! kirsebærsauce

Tilføj til madplan

Vælg venligst hvilken dag opskriften skal tilføjes

 

Dansk Supermarked • føtex A/S • Rosbjergvej 33 • DK-8220 Brabrand • CVR 35 95 47 16 • E-mail: foetex@foetex.dk • Tlf. 87 78 30 90