Tilføj de valgte varer til indkøbslisten

Varer tilføjet til indkøbslisten

Andepate

Icon
Forberedelse:
Icon
Tilberedningstid: 30 min.

Opskrift
Træk skindet af andebrystet og brun det i lidt smør på en pande. Krydr med salt og peber og hæld portvin over. Rør kyllingekødet sejt med salt. Tilsæt skalotteløg, peber, rasp, æg, bær og pistacie og rør farsen sammen. Beklæd en aflang form med bagepapir og læg skinke i, så den dækker siderne. Kom først halvdelen af farsen i formen, læg andebrystet midt i og kom resten af farsen oven på, så den er dækket. Glat farsen, så overfladen er jævn og pak skinken hen over. Bag pateen ved 175C i ca. 1 time. Lad den hvile under pres i køleskabet til næste dag. Server terrinen i skiver sammen med brød og surt.

Se opskriften som hel side

Ingredienser

2.00 Andebryst stk. Kød, fisk & fjerkræ
2 stk. Andebryst
0.00 Smør til bruning Smør til bruning Ost & mejeri
Smør til bruning
900.00 Hakket kylling g Kød, fisk & fjerkræ
900 g Hakket kylling
2.00 Salt tsk. Kolonial
2 tsk. Salt
2.00 Finthakkede skalotteløg stk. Frugt & grønt
2 stk. Finthakkede skalotteløg
0.00 Friskkværnet peber Friskkværnet peber Kolonial
Friskkværnet peber
1.00 Rasp dl Kolonial
1 dl Rasp
2.00 Æg stk. Ost & mejeri
2 stk. Æg
50.00 Soltørrede tranebær g Kolonial
50 g Soltørrede tranebær
30.00 Pistaciekerner g Kolonial
30 g Pistaciekerner
1.00 Lufttørret skinke pk. Kølevarer
1 pk. Lufttørret skinke

Tilføj til madplan

Vælg venligst hvilken dag opskriften skal tilføjes

 

Dansk Supermarked • føtex A/S • Rosbjergvej 33 • DK-8220 Brabrand • CVR 35 95 47 16 • E-mail: foetex@foetex.dk • Tlf. 87 78 30 90