Tilføj de valgte varer til indkøbslisten

Varer tilføjet til indkøbslisten

Fish ’n’ chips med ærtecreme

Icon
Forberedelse:
Icon
Tilberedningstid: 30 min.

Opskrift
Skær evt. fisken i lidt mindre stykker. Tilbered chef de Pomme som anvist på emballagen. Findel de optøede ærter i en foodprocessor eller multihakker sammen med mynteblade. Smag til med citronsaft, salt og peber. Tilbered tempuradejen som anvist på emballagen. Dyp fisken i dejen og steg den i rygende varm olie til den er sprød og gylden Læg fisken på et stykke fedtsugende papir. Server fisken rygende varm med ærtecreme og chips. Tip. Giv evt. ærterne et kort opkog hvis optøningen skal gå ekstra stærkt.

Se opskriften som hel side

Ingredienser

2.00 Minna torskefilet, ca. 450 g pk. Kød, fisk & fjerkræ
2 pk. Minna torskefilet, ca. 450 g
1.00 Tempura dejmix pk. Kølevarer
1 pk. Tempura dejmix
0.00 Olie til stegning olie til stegning Kolonial
olie til stegning
1.00 Chef de Pomme kartoffelfritter slim ps. Frostvarer
1 ps. Chef de Pomme kartoffelfritter slim
600.00 Fine ærter g Frostvarer
600 g Fine ærter
0.50 Frisk mynte bdt. Frugt & grønt
0.5 bdt. Frisk mynte
1.00 Citron (saften fra) stk. Frugt & grønt
1 stk. Citron (saften fra)
0.00 Salt, peber salt, peber Kolonial
salt, peber

Tilføj til madplan

Vælg venligst hvilken dag opskriften skal tilføjes

 

Dansk Supermarked • føtex A/S • Rosbjergvej 33 • DK-8220 Brabrand • CVR 35 95 47 16 • E-mail: foetex@foetex.dk • Tlf. 87 78 30 90