Tilføj de valgte varer til indkøbslisten

Varer tilføjet til indkøbslisten

Kyllingefilet med perlebyg, bladselleri, løg, gulerod, druer, mandel og feta

Icon
Forberedelse:
Icon
Tilberedningstid: 30 min.

Opskrift
Kog perlebyg som anvist. Krydr fileterne med timian, salt og peber og steg dem 5-6 min. på hver side ved middel varme. Skræl gulerødderne, del dem i kvarte på langs og snit dem. Snit bladselleri og forårsløg og pil druerne af stilken. Vend den lune perlebyg i en marinade af eddike, olivenolie, salt og peber. Tilsæt gulerødder, bladselleri, forårsløg og drys med valnødder og evt. med lidt grøn top fra bladsellerien. Del fileterne i lidt mindre stykker, læg dem oven på den lune salat og server.

Se opskriften som hel side

Ingredienser

250.00 Perlebyg g Kolonial
250 g Perlebyg
4.00 Kylling filet stk. Kød, fisk & fjerkræ
4 stk. Kylling filet
0.00 Frisk eller tørret timian Frisk eller tørret timian Kolonial
Frisk eller tørret timian
0.00 Salt, peber Salt, peber Kolonial
Salt, peber
3.00 Gulerødder stk. Frugt & grønt
3 stk. Gulerødder
5.00 Bladselleri stilke Frugt & grønt
5 stilke Bladselleri
3.00 Forårsløg stk. Frugt & grønt
3 stk. Forårsløg
0.50 Grønne stenfri druer bk. Frugt & grønt
0.5 bk. Grønne stenfri druer
2.00 Hvidvinseddike eller æblecider eddike spsk. Kolonial
2 spsk. Hvidvinseddike eller æblecider eddike
5.00 Olivenolie spsk. Kolonial
5 spsk. Olivenolie
25.00 Grofthakkede valnøddekerner g Kolonial
25 g Grofthakkede valnøddekerner
Tilbehør

brød

Tilføj til madplan

Vælg venligst hvilken dag opskriften skal tilføjes

 

Dansk Supermarked • føtex A/S • Rosbjergvej 33 • DK-8220 Brabrand • CVR 35 95 47 16 • E-mail: foetex@foetex.dk • Tlf. 87 78 30 90