Tilføj de valgte varer til indkøbslisten

Varer tilføjet til indkøbslisten

Kotelet cordon bleu med rosenkålssalat med ærter og mandel

Icon
Forberedelse:
Icon
Tilberedningstid: 30 min.

Opskrift
Skær en god lomme ind i koteletten, fyld den med skinke og ost og krydr med salt og peber. Skær stokken af rosenkålene og kasser de yderste grimme blade. Pil de løse blade af og snit resten af rosenkålen fint. Snit sukkerærterne på langs. Pisk eddike, olivenolie, honning, salt og peber sammen og vend kålen samt sukkerærterne her. Lad det trække mindst 10 min. og drys med grofthakkede mandler. Steg koteletterne 4-5 min. på hver side med middel og server med salat og kartofler eller brød. Tip. Steg evt. koteletterne på en grillpande

Se opskriften som hel side

Ingredienser

4.00 Store middagskoteletter stk. Kød, fisk & fjerkræ
4 stk. Store middagskoteletter
4.00 Røget skinke skiver Kølevarer
4 skiver Røget skinke
4.00 Gouda skiver Ost & mejeri
4 skiver Gouda
0.00 Salt, groftkværnet peber Salt, groftkværnet peber Kolonial
Salt, groftkværnet peber
0.00 Olie eller flydende margarine til stegning Olie eller flydende margarine til stegning Kolonial
Olie eller flydende margarine til stegning
0.50 Rosenkål kg Frugt & grønt
0.5 kg Rosenkål
150.00 Sugar snap peas eller sukkerærter g Frugt & grønt
150 g Sugar snap peas eller sukkerærter
0.25 Hvidvinseddike dl Kolonial
0.25 dl Hvidvinseddike
0.50 Olivenolie dl Kolonial
0.5 dl Olivenolie
1.00 Honning tsk. Kolonial
1 tsk. Honning
50.00 Grofthakkede mandler g Kolonial
50 g Grofthakkede mandler
Tilbehør

kartofler eller brød

Tilføj til madplan

Vælg venligst hvilken dag opskriften skal tilføjes

 

Dansk Supermarked • føtex A/S • Rosbjergvej 33 • DK-8220 Brabrand • CVR 35 95 47 16 • E-mail: foetex@foetex.dk • Tlf. 87 78 30 90