Tilføj de valgte varer til indkøbslisten

Varer tilføjet til indkøbslisten

Stegt laks med ingefær, soja, broccoli, radiser og sesam

Icon
Forberedelse:
Icon
Tilberedningstid: 30 min.

Opskrift
Mariner laksefileterne i soja tilsat ingefær mindst 10 min. Læg bønnerne til optøning. Del broccolien i mindre buketter, halver de største og kog dem 2 min. i letsaltet vand. Skær radiserne i tynde skiver. Vend bønner, broccoli og radiser i en marinade af olie, limesaft og soja og drys med wasabi sesam krydderi . Steg laksen ca. 4 min. på hver side afhængig af tykkelse ved middel varme. Det kan ikke undgås at den bliver mørk eftersom den er marineret i sesam, men pas på den ikke bliver brændt. Anret laksen på en bund af grønsager og server.

Se opskriften som hel side

Ingredienser

2.00 Laksefileter med skind, á 250 g pk. Kød, fisk & fjerkræ
2 pk. Laksefileter med skind, á 250 g
2.00 Soja spsk. Kolonial
2 spsk. Soja
1.00 Knust ingefær tsk. Frugt & grønt
1 tsk. Knust ingefær
200.00 Bælgede edamame bønner g Frugt & grønt
200 g Bælgede edamame bønner
1.00 Broccoli bdt. Frugt & grønt
1 bdt. Broccoli
1.00 Radiser bdt. Frugt & grønt
1 bdt. Radiser
2.00 Olie spsk. Kolonial
2 spsk. Olie
1.00 Limesaft spsk. Frugt & grønt
1 spsk. Limesaft
1.00 Soja   spsk. Kolonial
1 spsk. Soja  
3.00 Wasabi sesam krydderi tsk. Kolonial
3 tsk. Wasabi sesam krydderi

Tilføj til madplan

Vælg venligst hvilken dag opskriften skal tilføjes

 

Dansk Supermarked • føtex A/S • Rosbjergvej 33 • DK-8220 Brabrand • CVR 35 95 47 16 • E-mail: foetex@foetex.dk • Tlf. 87 78 30 90