Tilføj de valgte varer til indkøbslisten

Varer tilføjet til indkøbslisten

Bøf wellington af svinemørbrad med timatstegte svampe

Icon
Forberedelse:
Icon
Tilberedningstid: 30 min.

Opskrift
Brun hurtigt mørbraden i lidt smør på panden. Smør den med en blanding af sennep, knust hvidløg og timian og krydr med salt og peber. Pak mørbraden ind i butterdej og læg den på en bageplade med bagepapir. Bag den i ovnen ved 200°C i 20-25 min. Rens svampene og skær den i mindre stykker. Steg svampene i olie sammen med timian til de er møre og gyldne. Smag til med salt og peber og server svampene til kødet sammen med grøn salat

Se opskriften som hel side

Ingredienser

1.00 Svinemørbrad, min. 450 g stk. Kød, fisk & fjerkræ
1 stk. Svinemørbrad, min. 450 g
0.00 Smør eller flydende margarine til bruning Smør eller flydende margarine til bruning Ost & mejeri
Smør eller flydende margarine til bruning
1.00 Dijonsennep tsk. Kolonial
1 tsk. Dijonsennep
1.00 Fed knust hvidløg stk. Frugt & grønt
1 stk. Fed knust hvidløg
2.00 Friske timianblade spsk. Frugt & grønt
2 spsk. Friske timianblade
0.00 Salt, peber Salt, peber Kolonial
Salt, peber
1.00 Butterdej rl. Kølevarer
1 rl. Butterdej
0.50 Svampe og champignon kg Frugt & grønt
0.5 kg Svampe og champignon
0.00 Olie til stegning evt. olivenolie med trøffelsmag Olie til stegning evt. olivenolie med trøffelsmag Kolonial
Olie til stegning evt. olivenolie med trøffelsmag
Tilbehør

grøn salat

Tilføj til madplan

Vælg venligst hvilken dag opskriften skal tilføjes

 

Dansk Supermarked • føtex A/S • Rosbjergvej 33 • DK-8220 Brabrand • CVR 35 95 47 16 • E-mail: foetex@foetex.dk • Tlf. 87 78 30 90