Tilføj de valgte varer til indkøbslisten

Varer tilføjet til indkøbslisten

Brunch frittata m. brune champignon og lufttørret skinke

Icon
Forberedelse:
Icon
Tilberedningstid: 20 min.

Opskrift
Varm ovnen op til 180 grader. Rør æggene sammen med mælk, salt og friskkværnet peber. varm en pande op til middelvarme. Sauter svampene i smør til de er gyldne. Smag dem til med havsalt og friskkværnet sort peber. Tilsæt æggemassen og rør grundigt sammen. Stil panden i ovnen og bag den i 10 minutter. Mærk efter om den er helt gennembagt. Skær den ud i 4 stykker og server med lufttørret skinke på toppen til en brunch eller frokost.

Se opskriften som hel side

Ingredienser

6.00 Æg (store) stk. Ost & mejeri
6 stk. Æg (store)
1.00 Mælk dl Ost & mejeri
1 dl Mælk
250.00 Brune champignon - rensede og halveret. g Frugt & grønt
250 g Brune champignon - rensede og halveret.
0.00 Smør til stegning Smør til stegning Ost & mejeri
Smør til stegning
0.00 Havsalt Havsalt Kolonial
Havsalt
0.00 Sort peber Sort peber Kolonial
Sort peber
4.00 Lufttørret skinke (parma, serrano etc.) skiver Kølevarer
4 skiver Lufttørret skinke (parma, serrano etc.)
12.00 Basilikum blade Frugt & grønt
12 blade Basilikum
Tilbehør

Alternative svampe: hvide champignon, kantareller, østershatte.

Tilføj til madplan

Vælg venligst hvilken dag opskriften skal tilføjes

 

Dansk Supermarked • føtex A/S • Rosbjergvej 33 • DK-8220 Brabrand • CVR 35 95 47 16 • E-mail: foetex@foetex.dk • Tlf. 87 78 30 90