Tilføj de valgte varer til indkøbslisten

Varer tilføjet til indkøbslisten

Kylling i rødvin og østershatte (middagsret)

Icon
Forberedelse:
Icon
Tilberedningstid: 45 min.

Opskrift
Fyld melet og lidt salt og peber i en frysepose. læg kyllingestykkerne derned og luk posen tæt til. Ryst grundigt, så melet fordeler sig overalt på kyllingestykkerne. Varm en stor tykbundet gryde op. Tilsæt olie og sauter kyllingestykkerne til de er gyldne på alle sider. Tag kyllingestykkerne op. Tilsæt mere olie og sauter svampe, løg, hvidløg, gulerødder og timian i 5 minutter. Tilsæt kylling og hæld vin på. Lad koge uden låg i 3 minutter. Læg låg på og lad kyllingen simre forsigtigt ved lav varme i 25 minutter. Server med det samme evt. med ovnstegte kartofler med rosmarin og hele hvidløgsfed til.

Se opskriften som hel side

Ingredienser

500.00 Kyllingefilet g Kød, fisk & fjerkræ
500 g Kyllingefilet
200.00 Bacon i tern g Kølevarer
200 g Bacon i tern
100.00 Hvedemel g Kolonial
100 g Hvedemel
3.00 Løg i grove tern stk. Frugt & grønt
3 stk. Løg i grove tern
5.00 Hvidløg i tynde skiver fed Frugt & grønt
5 fed Hvidløg i tynde skiver
500.00 Østershatte g Frugt & grønt
500 g Østershatte
250.00 Gulerødder i 2cm skiver g Frugt & grønt
250 g Gulerødder i 2cm skiver
10.00 Frisk timian kviste Frugt & grønt
10 kviste Frisk timian
0.50 Rødvin L Vin
0.5 L Rødvin
0.00 Havsalt & sort peber Havsalt & sort peber Kolonial
Havsalt & sort peber
0.00 Olie til stegning Olie til stegning Kolonial
Olie til stegning
Tilbehør

Alternative svampe: brune og hvide champignon, bella gomba.

Tilføj til madplan

Vælg venligst hvilken dag opskriften skal tilføjes

 

Dansk Supermarked • føtex A/S • Rosbjergvej 33 • DK-8220 Brabrand • CVR 35 95 47 16 • E-mail: foetex@foetex.dk • Tlf. 87 78 30 90