Tilføj de valgte varer til indkøbslisten

Varer tilføjet til indkøbslisten

Stegte kyllingelår med gulerødder i brombær-vinaigrette

Icon
Forberedelse:
Icon
Tilberedningstid: 30 min.

Opskrift
Vend kyllingelårene i citron og lidt olivenolie. Krydr med havsalt og friskkværnet sort peber. Steg dem i ovnen ved 189 grader i 25-30 minutter - tjek om de er gennemstegte. Varm en sauterpande op til middelvarm. Tilsæt lidt olivenolie og sauter gulerødderne under omrøring i 10 minutter. De skal være tilberedte, men stadig have et sprødt bid. Tilsæt brombær, resten af olivenolien og persiille umiddelbart inden servering.

Se opskriften som hel side

Ingredienser

4.00 Hele kyllingelår stk. Kød, fisk & fjerkræ
4 stk. Hele kyllingelår
1.00 Saft og skal fra 1 citron stk. Saft og skal fra 1 citron Frugt & grønt
Saft og skal fra 1 citron
600.00 Gulerødder - skrællet og skåret i skiver g Frugt & grønt
600 g Gulerødder - skrællet og skåret i skiver
1.00 Brombær - min. 125g bakke Frugt & grønt
1 bakke Brombær - min. 125g
1.00 Ekstra jomfru olivenolie dl Kolonial
1 dl Ekstra jomfru olivenolie
2.00 Bredbladet persille - grofthakket spsk. Frugt & grønt
2 spsk. Bredbladet persille - grofthakket
Tilbehør

Groft brød.

Tilføj til madplan

Vælg venligst hvilken dag opskriften skal tilføjes

 

Dansk Supermarked • føtex A/S • Rosbjergvej 33 • DK-8220 Brabrand • CVR 35 95 47 16 • E-mail: foetex@foetex.dk • Tlf. 87 78 30 90