Tilføj de valgte varer til indkøbslisten

Varer tilføjet til indkøbslisten

Stegt fisk med blåbær, æbler og svampe

Icon
Forberedelse:
Icon
Tilberedningstid: 30 min.

Opskrift
Steg fisken på begge sider til den er præcis gennemstegt og gylden på stegefladerne. Smag til med havsalt og friskkværnet sort peber. Varm en sauterpande op til middelvarm. Steg svampene til de er gyldne og gennemstegte. Vend æbler og blåbær i og varm igennem. Pres hvidløget ud i lidt olivenolie og vend dette i umiddelbart inden servering. Smag til med havsalt og friskkværnet sort peber og server det hele med det samme, evt. med kartofler til.

Se opskriften som hel side

Ingredienser

4.00 Friske fisk á 150g f.eks. torsk stk. Kød, fisk & fjerkræ
4 stk. Friske fisk á 150g f.eks. torsk
500.00 Blandede svampe - rensede og klargjort g Frugt & grønt
500 g Blandede svampe - rensede og klargjort
3.00 Røde æbler i grove tern stk. Frugt & grønt
3 stk. Røde æbler i grove tern
1.00 Blåbær - min. 125g bakke Frugt & grønt
1 bakke Blåbær - min. 125g
1.00 Hvidløg fed Frugt & grønt
1 fed Hvidløg
0.00 Jomfruolivenolie til stegning Jomfruolivenolie til stegning Kolonial
Jomfruolivenolie til stegning

Tilføj til madplan

Vælg venligst hvilken dag opskriften skal tilføjes

 

Dansk Supermarked • føtex A/S • Rosbjergvej 33 • DK-8220 Brabrand • CVR 35 95 47 16 • E-mail: foetex@foetex.dk • Tlf. 87 78 30 90