Tilføj de valgte varer til indkøbslisten

Varer tilføjet til indkøbslisten

Stegt rødspætte med kørvelsauce og små kartofler

Icon
Forberedelse:
Icon
Tilberedningstid: 40 min.

Opskrift
Steg fisken i lidt smør, 8-10 min. på hver side for hele fisk, 3-4 min. for fileter. Tag fisken af panden og hold dem lune. Kom resten af smørret på panden og rør melet i til det ikke klumper længere. Tilsæt mælk og kog op under konstant omrøring. Sovsen skal have samme konsistens som en persillesovs. Smag til med salt og peber og tilsæt kørvel og citronskal. Server med de varme fisk og kartofler.

Se opskriften som hel side

Ingredienser

4.00 4 hele flåede rødspætter eller 8 fileter stk. 4 hele flåede rødspætter eller 8 fileter Kød, fisk & fjerkræ
4 hele flåede rødspætter eller 8 fileter
50.00 Smør g Ost & mejeri
50 g Smør
50.00 Mel g Kolonial
50 g Mel
5.00 Let eller minimælk dl Ost & mejeri
5 dl Let eller minimælk
1.00 Kørvel - finthakket potte Frugt & grønt
1 potte Kørvel - finthakket
1.00 Skal fra 1 økologisk citron - revet stk. Skal fra 1 økologisk citron - revet Frugt & grønt
Skal fra 1 økologisk citron - revet
600.00 Små kartofler - kogt præcis mørre g Frugt & grønt
600 g Små kartofler - kogt præcis mørre

Tilføj til madplan

Vælg venligst hvilken dag opskriften skal tilføjes

 

Dansk Supermarked • føtex A/S • Rosbjergvej 33 • DK-8220 Brabrand • CVR 35 95 47 16 • E-mail: foetex@foetex.dk • Tlf. 87 78 30 90