Tilføj de valgte varer til indkøbslisten

Varer tilføjet til indkøbslisten

Marineret lam med timian og citrus

Icon
Forberedelse:
Icon
Tilberedningstid: 50 min.

Opskrift
Rids fedtet på lammekødet på kryds, og vend kødet grundigt i timianblade, citrusskal og olie. Varm en pande op og tilsæt en smule olie. Brun kødet af på alle sider og skru ned til middel varme. Tilsæt citrussaften og vinen. Læg låg på panden og lad det simre i 15 min. Tilsæt lidt mere vin hvis panden er ved at koge tør. Tag panden af blusset og lad kødet hvile i 15 min. inden det skæres ud og serveres. Server med rodfrugt- eller kartoffelmos.

Se opskriften som hel side

Ingredienser

700.00 2 lammeculotter eller lammeryg g Kød, fisk & fjerkræ
700 g 2 lammeculotter eller lammeryg
1.00 Timian - pillet groft potte Frugt & grønt
1 potte Timian - pillet groft
1.00 Saft og revet skal fra 1 økologisk citron stk. Saft og revet skal fra 1 økologisk citron Frugt & grønt
Saft og revet skal fra 1 økologisk citron
1.00 Saft og skal fra 1 økologisk appelsin stk. Saft og skal fra 1 økologisk appelsin Frugt & grønt
Saft og skal fra 1 økologisk appelsin
2.00 Ekstra jomfru olivenolie spsk. Kolonial
2 spsk. Ekstra jomfru olivenolie
1.00 Hvidvin dl Vin
1 dl Hvidvin

Tilføj til madplan

Vælg venligst hvilken dag opskriften skal tilføjes

 

Dansk Supermarked • føtex A/S • Rosbjergvej 33 • DK-8220 Brabrand • CVR 35 95 47 16 • E-mail: foetex@foetex.dk • Tlf. 87 78 30 90