Tilføj de valgte varer til indkøbslisten

Varer tilføjet til indkøbslisten

Laks med quinoasalat og mynteyoghurt

Icon
Forberedelse:
Icon
Tilberedningstid: 30 min.

Opskrift
Kog quinoagrynene som anvist. Rør mynte og hakket yoghurt sammen og smag til med salt og peber. Del broccolien i små buketter og blancher dem i letsaltet vand 1 min., skyl godt i koldt vand. Snit fennikelknolden fint. Pisk olivenolie, citronskal, citronsaft, spidskommen, salt og peber sammen. Vend quinoagrynene i marinaden, tilsæt kapers, hakket dild, broccoli og fennikel og bland det godt sammen. Steg laksefileterne 4 min. på hver side og krydr med salt og peber. Server med lunt brød, mynteyoghurt og quinoasalat.

Se opskriften som hel side

Ingredienser

250.00 Quinoa, hvid, sort eller rød g Kolonial
250 g Quinoa, hvid, sort eller rød
0.50 Hakket frisk mynte dl Frugt & grønt
0.5 dl Hakket frisk mynte
200.00 Græsk youghurt eller fraiche 9% g Ost & mejeri
200 g Græsk youghurt eller fraiche 9%
0.00 Salt, peber Salt, peber Kolonial
Salt, peber
0.00 1 lille bdt. broccoli 1 lille bdt. broccoli Frugt & grønt
1 lille bdt. broccoli
1.00 Fennikel stk. Frugt & grønt
1 stk. Fennikel
0.50 Olivenolie dl Kolonial
0.5 dl Olivenolie
0.50 Saft og revet citronskal fra 1 citron stk. Frugt & grønt
0.5 stk. Saft og revet citronskal fra 1 citron
0.00 Salt og peber Salt og peber Kolonial
Salt og peber
1.00 Kapers spsk. Kolonial
1 spsk. Kapers
1.00 1 lille bdt. dild bdt. 1 lille bdt. dild Frugt & grønt
1 lille bdt. dild
4.00 laksefileter stk. Kød, fisk & fjerkræ
4 stk. laksefileter
Tilbehør

brød eller baguette

Tilføj til madplan

Vælg venligst hvilken dag opskriften skal tilføjes

 

Dansk Supermarked • føtex A/S • Rosbjergvej 33 • DK-8220 Brabrand • CVR 35 95 47 16 • E-mail: foetex@foetex.dk • Tlf. 87 78 30 90