Tilføj de valgte varer til indkøbslisten

Varer tilføjet til indkøbslisten

Braiseret lam i rødvin med mos

Icon
Forberedelse:
Icon
Tilberedningstid: 30 min.

Opskrift
Skræl og skær kartoflerne i mindre stykker. Kog kartoflerne møre ca. 20 minutter. Hæld vandet fra og damp dem tørre. Mos kartoflerne og rør osten i. Smag til med salt og peber. Skær kødet i tern og vend det i en blanding af mel, salt og peber. Brun kødet 3 min. i olie, tilsæt hakket løg, gulerod i tern og snittet bladselleri og svits 2-3 min. Krydr med rosmarin, hæld rødvin over og lad det simre under låg i 15 min. Kog oliven og spinat ved, kog et par minutter og smag til med salt og peber. Server straks med mos.

Se opskriften som hel side

Ingredienser

4.00 Bagekartofler stk. Frugt & grønt
4 stk. Bagekartofler
1.00 Gedeost (friskost) bæger Ost & mejeri
1 bæger Gedeost (friskost)
4.00 Lamme tykstegsfileter ca.600 g stk. Kød, fisk & fjerkræ
4 stk. Lamme tykstegsfileter ca.600 g
1.00 Hvedemel spsk. Kolonial
1 spsk. Hvedemel
0.00 Salt, peber Salt, peber Kolonial
Salt, peber
0.00 Olivenolie Olivenolie Kolonial
Olivenolie
1.00 Hakket løg stk. Frugt & grønt
1 stk. Hakket løg
2.00 Gulerødder stk. Frugt & grønt
2 stk. Gulerødder
2.00 Bladselleri stilke Frugt & grønt
2 stilke Bladselleri
1.00 Rosmarin kvist Frugt & grønt
1 kvist Rosmarin
2.00 Rødvin dl Vin
2 dl Rødvin
50.00 Sorte oliven g Kolonial
50 g Sorte oliven
100.00 Baby spinat g Frugt & grønt
100 g Baby spinat

Tilføj til madplan

Vælg venligst hvilken dag opskriften skal tilføjes

 

Dansk Supermarked • føtex A/S • Rosbjergvej 33 • DK-8220 Brabrand • CVR 35 95 47 16 • E-mail: foetex@foetex.dk • Tlf. 87 78 30 90