Tilføj de valgte varer til indkøbslisten

Varer tilføjet til indkøbslisten

Kalkunbryst i baconsvøb med kålsalat og mormor-dressing

Icon
Forberedelse:
Icon
Tilberedningstid: 30 min.

Opskrift
Flæk kalkunbrystet på langs og krydr de to stykker med salt og peber. Brun dem på panden i lidt olie og pak dem ind i bacon. Læg de to stykker kalkunbryst i et ovnfast fad og steg dem i ovnen ved 200°C i ca. 25 min. Pisk cremefraiche og eddike sammen og smag til med sukker, salt og peber. Snit spidskålen, pil ærterne ud af bælgene og snit sukker ærterne på langs. Bland grønsagerne, hæld dressingen over og drys med dild. Skær kødet i skiver og server med salat og kartofler.

Se opskriften som hel side

Ingredienser

1.00 Kalkunbryst, ca. 800 g stk. Kød, fisk & fjerkræ
1 stk. Kalkunbryst, ca. 800 g
0.00 Salt, friskkværnet peber Salt, friskkværnet peber Kolonial
Salt, friskkværnet peber
2.00 Bacon i skiver pk. Kød, fisk & fjerkræ
2 pk. Bacon i skiver
2.00 Cremefraiche 18% dl Ost & mejeri
2 dl Cremefraiche 18%
50.00 Eddike ml Kolonial
50 ml Eddike
3.00 Sukker spsk. Kolonial
3 spsk. Sukker
0.00 Salt, peber salt, peber Kolonial
salt, peber
1.00 Spidskål Frugt & grønt
1 Spidskål
250.00 Fine ærter g Frugt & grønt
250 g Fine ærter
1.00 Sugar snap peas pose Frugt & grønt
1 pose Sugar snap peas
Tilbehør

Kartofler

Tilføj til madplan

Vælg venligst hvilken dag opskriften skal tilføjes

 

Dansk Supermarked • føtex A/S • Rosbjergvej 33 • DK-8220 Brabrand • CVR 35 95 47 16 • E-mail: foetex@foetex.dk • Tlf. 87 78 30 90