Tilføj de valgte varer til indkøbslisten

Varer tilføjet til indkøbslisten

Parmastegt kalv med squash salat

Icon
Forberedelse:
Icon
Tilberedningstid: 30 min.

Opskrift
Kog perlebyg som anvist. Læg først en basilikum kvist dernæst en skive skinke på hver schnitzel. Skær squashen i tynde skiver og steg dem hurtigt på hver side i olivenolie. Vend squash, perlebyg, ærter og mozzarella revet i mindre stykker i en marinade af olivenolie, citronsaft og citronskal. Smag til med salt og peber og drys med frisk basilikum. Steg schnitzlerne 2-3 min. på hver side og server med lun squashsalat.

Se opskriften som hel side

Ingredienser

150.00 Perlebyg g Kolonial
150 g Perlebyg
4.00 Kalveschnitzler Kød, fisk & fjerkræ
4 Kalveschnitzler
4.00 Lufttørret skinke skiver Kød, fisk & fjerkræ
4 skiver Lufttørret skinke
1.00 Basilikum potte Frugt & grønt
1 potte Basilikum
1.00 Squash Frugt & grønt
1 Squash
200.00 Ærter g Frostvarer
200 g Ærter
1.00 Frisk mozzarella pose Ost & mejeri
1 pose Frisk mozzarella
2.00 Olivenolie spsk. Kolonial
2 spsk. Olivenolie
0.00 Citronskal og saft fra en ubehandlet citron Citronskal og saft fra en ubehandlet citron Frugt & grønt
Citronskal og saft fra en ubehandlet citron
Tilbehør

Brød

Tilføj til madplan

Vælg venligst hvilken dag opskriften skal tilføjes

 

Dansk Supermarked • føtex A/S • Rosbjergvej 33 • DK-8220 Brabrand • CVR 35 95 47 16 • E-mail: foetex@foetex.dk • Tlf. 87 78 30 90