Tilføj de valgte varer til indkøbslisten

Varer tilføjet til indkøbslisten

Kartoffelpizza med ricotta, mozzarella og pesto

Icon
Forberedelse:
Icon
Tilberedningstid: 30 min.

Opskrift
Tænd ovnen og varm den op til 250ºC. Skær kartoflerne i tynde skiver, kog dem 6 min. i letsaltet vand og hæld vandet fra. Lad kartoflerne dryppe godt af. Udrul dejen med bagepapiret ud på en bageplade. Smør med ricotta og krydr med salt og peber. Læg kartoflerne taglagt oven på. Skær osten i tynde skiver og læg den oven på kartoflerne. Fordel pestoen hen over og bag pizzaerne ca. 8-10 min., til osten er smeltet og bunden sprød og gylden i kanten. Server gerne med ekstra salat.

Se opskriften som hel side

Ingredienser

750.00 Mellemstore kartofler g Frugt & grønt
750 g Mellemstore kartofler
2.00 Pizzadej ca. 400 g rl. Kølevarer
2 rl. Pizzadej ca. 400 g
1.00 Ricotta bg. Ost & mejeri
1 bg. Ricotta
0.00 Salt, peber Salt, peber Kolonial
Salt, peber
125.00 Frisk mozzarella g Ost & mejeri
125 g Frisk mozzarella
2.00 Pesto spsk. Kolonial
2 spsk. Pesto

Tilføj til madplan

Vælg venligst hvilken dag opskriften skal tilføjes

 

Dansk Supermarked • føtex A/S • Rosbjergvej 33 • DK-8220 Brabrand • CVR 35 95 47 16 • E-mail: foetex@foetex.dk • Tlf. 87 78 30 90