Tilføj de valgte varer til indkøbslisten

Varer tilføjet til indkøbslisten

Perlebyg’otto med blomkål og grillede kammuslinger

Icon
Forberedelse:
Icon
Tilberedningstid: 30 min.

Opskrift
Skyl perlebyg grundigt i koldt vand. Sauter finthakket skalotteløg i smør ved middel varme. Tilsæt perlebyg og varm dem godt igennem. Hæld hvidvin over og kog ind. Tilsæt bouillon lidt af gangen og lad risottoen koge under omrøring i 15 min. Spæd jævnligt med bouillon. Del blomkålen i små buketter og kom den i risottoen. Kog endnu 5-6 min. og smag til med salt og peber. Pensl kammuslingerne med lidt olivenolie og grill dem 1-2 min. på hver side. Rør cremefraichen i risottoen, varm den godt igennem og smag til med salt og peber. Server straks med grillede kammuslinger og drys evt. med krydderurter.

Se opskriften som hel side

Ingredienser

4.00 Perlebyg dl Kolonial
4 dl Perlebyg
2.00 Skalotteløg stk Frugt & grønt
2 stk Skalotteløg
25.00 Smør g Ost & mejeri
25 g Smør
1.00 Tør hvidvin dl Vin
1 dl Tør hvidvin
8.00 Bouillon dl Øvrige
8 dl Bouillon
300.00 Blomkål g Frugt & grønt
300 g Blomkål
0.00 Salt, peber Salt, peber Kolonial
Salt, peber
1.00 Kammuslinger, Princip pk Kød, fisk & fjerkræ
1 pk Kammuslinger, Princip
0.00 Olivenolie til pensling Olivenolie til pensling Kolonial
Olivenolie til pensling
125.00 Cremefraiche 38% eller flødeost g Ost & mejeri
125 g Cremefraiche 38% eller flødeost
0.00 Kørvel eller dild, kan udlades Kørvel eller dild, kan udlades Frugt & grønt
Kørvel eller dild, kan udlades

Tilføj til madplan

Vælg venligst hvilken dag opskriften skal tilføjes

 

Dansk Supermarked • føtex A/S • Rosbjergvej 33 • DK-8220 Brabrand • CVR 35 95 47 16 • E-mail: foetex@foetex.dk • Tlf. 87 78 30 90