Tilføj de valgte varer til indkøbslisten

Varer tilføjet til indkøbslisten

Tundeller med naanbrød og kikærtespinat

Icon
Forberedelse:
Icon
Tilberedningstid: 30 min.

Opskrift
Lad tun og kikærter dryppe godt af og kom det i en foodprocessor eller minihakker sammen med hvidløg, spidskommen, chili, æg, mel og koriander. Findel til en fast fars og krydr med salt og peber. Form farsen til små frikadeller og steg dem i olie på en varm pande 2-3 min. på hver side. Skyl kikærterne og spinaten godt i koldt vand og lad det dryppe godt af. Steg kikærter et par minutter i olie sammen med spidskommen og karry, tilsæt spinat og steg til det falder sammen. Smag til med salt og peber. Lun brødene og anret tundeller og spinat her på. Suppler med mango chutney og ris.

Se opskriften som hel side

Ingredienser

2.00 Tun i vand dåser Kolonial
2 dåser Tun i vand
2.00 Kikærter dåser Kolonial
2 dåser Kikærter
2.00 Hvidløg fed Frugt & grønt
2 fed Hvidløg
1.00 Stødt spidskommen tsk. Kolonial
1 tsk. Stødt spidskommen
1.00 Rød chili uden kerner stk. Frugt & grønt
1 stk. Rød chili uden kerner
1.00 Æg stk. Ost & mejeri
1 stk. Æg
0.50 Hvedemel dl Kolonial
0.5 dl Hvedemel
2.00 Hakket frisk koriander spsk. Frugt & grønt
2 spsk. Hakket frisk koriander
0.00 Salt, peber salt, peber Kolonial
salt, peber
0.00 Olie til stegning olie til stegning Kolonial
olie til stegning
200.00 Baby spinat g Frugt & grønt
200 g Baby spinat
1.00 Karry tsk. Kolonial
1 tsk. Karry
4.00 Mini naanbrød stk. Brød
4 stk. Mini naanbrød
Tilbehør

mango chutney og ris

Tilføj til madplan

Vælg venligst hvilken dag opskriften skal tilføjes

 

Dansk Supermarked • føtex A/S • Rosbjergvej 33 • DK-8220 Brabrand • CVR 35 95 47 16 • E-mail: foetex@foetex.dk • Tlf. 87 78 30 90