Tilføj de valgte varer til indkøbslisten

Varer tilføjet til indkøbslisten

Thai kalkun med ærtecreme

Icon
Forberedelse:
Icon
Tilberedningstid: 30 min.

Opskrift
Skær kalkunbrystet i lange strimler cirka 1 cm bred og vend dem i en marinade af thaikarry, limesaft og fish sauce. Kog risene som anvist. Findel de optøede ærter i en multihakker eller foodprocessor og smag dem til med thaikarry, fraiche og fish sauce. Sæt kalkunstrimlerne på spyd og grill dem 2-3 min. på hver side. Server med ris, ærtecreme samt spirer. Tip - Sæt evt. en stor skål friske ærter i bælg på bordet og nyd dem til.

Se opskriften som hel side

Ingredienser

1.00 Kalkunbryst stk. Kød, fisk & fjerkræ
1 stk. Kalkunbryst
2.00 Grøn thaikarry tsk. Kolonial
2 tsk. Grøn thaikarry
2.00 Limesaft tsk. Frugt & grønt
2 tsk. Limesaft
2.00 Fish sauce spsk. Kolonial
2 spsk. Fish sauce
0.00 Spyd spyd Øvrige
spyd
500.00 Fine ærter g Øvrige
500 g Fine ærter
0.50 Fraiche dl Ost & mejeri
0.5 dl Fraiche
4.00 Jasminris dl Kolonial
4 dl Jasminris
6.00 Grønsagsbouillon dl Kolonial
6 dl Grønsagsbouillon
1.00 Ærtespirer eller ærteskud bk. Frugt & grønt
1 bk. Ærtespirer eller ærteskud
Tilbehør

ærter i bælg eller slikærter

Tilføj til madplan

Vælg venligst hvilken dag opskriften skal tilføjes

 

Dansk Supermarked • føtex A/S • Rosbjergvej 33 • DK-8220 Brabrand • CVR 35 95 47 16 • E-mail: foetex@foetex.dk • Tlf. 87 78 30 90