Tilføj de valgte varer til indkøbslisten

Varer tilføjet til indkøbslisten

Bagt aubergine med mozzarella og pestokrydret oksekød

Icon
Forberedelse:
Icon
Tilberedningstid: 30 min.

Opskrift
Skær aubergine i skiver på langs og drys med salt. Lad dem trække 10 min. og dup dem tørre. Steg aubergineskiverne næste møre i olivenolie ved jævn varme. Brun kødet i olivenolie ved god varme, tilsæt calabrese og lad det simre 5 min. Skær mozzarella i tynde skiver. Del aubergineskiverne i fire og læg dem lagvis med kødsauce, mozzarella og pesto. Bag auberginesandwichene ved 200°C i ca. 25 min. og server med salat og brød.

Se opskriften som hel side

Ingredienser

2.00 Auberginer stk. Frugt & grønt
2 stk. Auberginer
0.00 Salt salt Kolonial
salt
0.00 Olivenolie olivenolie Kolonial
olivenolie
500.00 Hakket oksekød g Kød, fisk & fjerkræ
500 g Hakket oksekød
1.00 Princip! Calabrese tomatsauce glas Kolonial
1 glas Princip! Calabrese tomatsauce
2.00 Frisk mozzarella ps. Ost & mejeri
2 ps. Frisk mozzarella
2.00 Grøn pesto spsk. Kolonial
2 spsk. Grøn pesto
Tilbehør

Salat og brød

Tilføj til madplan

Vælg venligst hvilken dag opskriften skal tilføjes

 

Dansk Supermarked • føtex A/S • Rosbjergvej 33 • DK-8220 Brabrand • CVR 35 95 47 16 • E-mail: foetex@foetex.dk • Tlf. 87 78 30 90