Tilføj de valgte varer til indkøbslisten
Varer tilføjet til indkøbslisten
Bagt aubergine med mozzarella og pestokrydret oksekød
Tilberedningstid:
30 min.
Opskrift
Skær aubergine i skiver på langs og drys med salt. Lad dem trække 10 min. og dup dem tørre.
Steg aubergineskiverne næste møre i olivenolie ved jævn varme.
Brun kødet i olivenolie ved god varme, tilsæt calabrese og lad det simre 5 min.
Skær mozzarella i tynde skiver.
Del aubergineskiverne i fire og læg dem lagvis med kødsauce, mozzarella og pesto.
Bag auberginesandwichene ved 200°C i ca. 25 min. og server med salat og brød.
Se opskriften som hel side
Ingredienser
2.00
Auberginer
stk.
Frugt & grønt
2 stk. Auberginer
0.00
Salt
salt
Kolonial
salt
0.00
Olivenolie
olivenolie
Kolonial
olivenolie
500.00
Hakket oksekød
g
Kød, fisk & fjerkræ
500 g Hakket oksekød
1.00
Princip! Calabrese tomatsauce
glas
Kolonial
1 glas Princip! Calabrese tomatsauce
2.00
Frisk mozzarella
ps.
Ost & mejeri
2 ps. Frisk mozzarella
2.00
Grøn pesto
spsk.
Kolonial
2 spsk. Grøn pesto
Tilføj til madplan
Vælg venligst hvilken dag opskriften skal tilføjes
[{"ImageUrl":"Hverdag/OPSKRIFT_Bagt_aubergine_m_mozzarella_og_pestokrydret_oksekoed.jpg"}]
|
|
Dansk Supermarked • føtex A/S • Rosbjergvej 33 • DK-8220 Brabrand • CVR 35 95 47 16 • E-mail: foetex@foetex.dk • Tlf. 87 78 30 90