Tilføj de valgte varer til indkøbslisten

Varer tilføjet til indkøbslisten

Citronbagt torsk med bønnecreme og hvidløgsristet kål

Icon
Forberedelse:
Icon
Tilberedningstid: 30 min.

Opskrift
Læg torskefileterne i et ovnfast fad og krydr med salt og peber Bland brødkrumme med citronskal, pistaciekerner og persille og fordel det hen over fisken. Dryp med smeltet smør og bag torsken ved 175°C i ca. 15 min. Skyl bønnerne i koldt vand og findel dem i en blender sammen med cremefraiche og hvidløg. Smag til med salt og peber. Snit eller riv kålbladene i mindre stykker og skyl godt. Steg kålen i olivenolie sammen med hvidløg og server det til fisken sammen med bønnecreme.

Se opskriften som hel side

Ingredienser

4.00 torskefilet levevis stk. Frostvarer
4 stk. torskefilet levevis
0.00 salt, peber salt, peber Kolonial
salt, peber
1.00 smuldret brød uden skorpe skive Brød
1 skive smuldret brød uden skorpe
0.50 revet citronskal fra ½ citron stk. Frugt & grønt
0.5 stk. revet citronskal fra ½ citron
25.00 hakkede pistaciekerner g Kolonial
25 g hakkede pistaciekerner
1.00 hakket estragon spsk. Frugt & grønt
1 spsk. hakket estragon
25.00 smeltet smør g Ost & mejeri
25 g smeltet smør
1.00 hvide bønner brik Kolonial
1 brik hvide bønner
1.00 hvidløg fed Frugt & grønt
1 fed hvidløg
1.50 cremefraiche 18% dl Ost & mejeri
1.5 dl cremefraiche 18%
1.00 savoy kål eller spidskål stk. Frugt & grønt
1 stk. savoy kål eller spidskål
3.00 hvidløg i skiver fed Frugt & grønt
3 fed hvidløg i skiver
0.00 olivenolie olivenolie Kolonial
olivenolie
Tilbehør

kartofler eller brød

Tilføj til madplan

Vælg venligst hvilken dag opskriften skal tilføjes

 

Dansk Supermarked • føtex A/S • Rosbjergvej 33 • DK-8220 Brabrand • CVR 35 95 47 16 • E-mail: foetex@foetex.dk • Tlf. 87 78 30 90