Tilføj de valgte varer til indkøbslisten

Varer tilføjet til indkøbslisten

Stegt pangasius med ærtecreme og sprødstegte kapers

Icon
Forberedelse:
Icon
Tilberedningstid: 30 min.

Opskrift
Damp ærterne 2 min. i bouillon tilsat smør og findel dem i en foodprocessor eller med en stavblender. Smag til med salt og peber. Vend fileterne i en panering af hvedemel, salt og peber. Steg fileterne på en varme pande i smør og olie ca. 2-3 min. på hver side. Rist kapers sprøde på panden. Dryp med saften fra en halv citron og bland med hakket persille. Anret fisken på en bund af ærtecreme og drys med kapers-citronpersille. Server med citronsaft og fx kogte kartofler.

Se opskriften som hel side

Ingredienser

600.00 ærter g Frugt & grønt
600 g ærter
1.00 bouillon dl Kolonial
1 dl bouillon
1.00 smør spsk. Ost & mejeri
1 spsk. smør
0.00 salt og peber salt og peber Kolonial
salt og peber
2.00 pangasius fileter ps. Kød, fisk & fjerkræ
2 ps. pangasius fileter
1.00 hvedemel dl Kolonial
1 dl hvedemel
0.00 salt, peber salt, peber Kolonial
salt, peber
0.00 olie til stegning olie til stegning Kolonial
olie til stegning
1.00 citron stk. Frugt & grønt
1 stk. citron
0.00 frisk persille frisk persille Frugt & grønt
frisk persille
Tilbehør

kartofler

Tilføj til madplan

Vælg venligst hvilken dag opskriften skal tilføjes

 

Dansk Supermarked • føtex A/S • Rosbjergvej 33 • DK-8220 Brabrand • CVR 35 95 47 16 • E-mail: foetex@foetex.dk • Tlf. 87 78 30 90