Tilføj de valgte varer til indkøbslisten

Varer tilføjet til indkøbslisten

Boller i karry med æble og rosin

Icon
Forberedelse:
Icon
Tilberedningstid: 30 min.

Opskrift
Rør farsen sej med salt. Tilsæt finthakket løg, æg, rasp og friskkværnet peber. Rør vandet i lidt af gangen og lad farsen hvile 10 min. Rør evt. lidt mere vand i hvis farsen er for kompakt. Form farsen til små kødboller, ca 20-24 stk og kom dem i en gryde med kogende vand eller bouillon. Kog kødbollerne ved middel varme til de flyder over på. Skær løg og æble i både. Rist karryen i lidt af den faste kokosmælk til den dufter og begynder at skille. Tilsæt løg, æble, rosiner samt resten af kokosmælken. Kom kødbollerne ved og tilsæt 1-2 dl af vandet som kødbollerne er blevet kogt i. Lad det hele simre 5-6 min. og smag til med salt og peber. Server med ris.

Se opskriften som hel side

Ingredienser

500.00 hakket svin/kalv g Kød, fisk & fjerkræ
500 g hakket svin/kalv
2.00 salt tsk. Kolonial
2 tsk. salt
3.00 løg stk. Frugt & grønt
3 stk. løg
1.00 æg stk. Ost & mejeri
1 stk. æg
1.00 rasp dl Kolonial
1 dl rasp
0.00 friskkværnet peber friskkværnet peber Kolonial
friskkværnet peber
1.50 vand dl Øvrige
1.5 dl vand
2.00 æbler stk. Frugt & grønt
2 stk. æbler
1.00 karry spsk. Kolonial
1 spsk. karry
400.00 kokosmælk ml Kolonial
400 ml kokosmælk
1.00 rosiner dl Kolonial
1 dl rosiner
1.00 evt. jasminris pose Kolonial
1 pose evt. jasminris
Tilbehør

jasminris

Tilføj til madplan

Vælg venligst hvilken dag opskriften skal tilføjes

 

Dansk Supermarked • føtex A/S • Rosbjergvej 33 • DK-8220 Brabrand • CVR 35 95 47 16 • E-mail: foetex@foetex.dk • Tlf. 87 78 30 90