Tilføj de valgte varer til indkøbslisten

Varer tilføjet til indkøbslisten

Kyllingelår med melonraita og hvidløgsbaguette

Icon
Forberedelse:
Icon
Tilberedningstid: 45 min.

Opskrift
Læg kyllingelårene i et ovnfast fad og krydr med mango karry, salt og peber. Dryp med lidt olie og steg lårene ved 200°C i ca. 45 min. . Halver melonen, fjern kernerne og skær den i både. Skær skrællen af bådene og skær kødet i tern. Læg dem i en sigte, drys med salt og lad dem dryppe af 20 min. Dup saltet af melonstykkerne og bland med yoghurt og mynte. Smag til . Lun hvidløgbaguettet og server det til lårene sammen med melonraita og evt. lidt sprød salat.

Se opskriften som hel side

Ingredienser

1.00 kylling underlår pk. Frostvarer
1 pk. kylling underlår
2.00 karry tsk. Kolonial
2 tsk. karry
0.00 salt, peber salt, peber Kolonial
salt, peber
0.00 olie olie Kolonial
olie
1.00 lille melon stk. Frugt & grønt
1 stk. lille melon
0.00 salt salt Kolonial
salt
200.00 græsk yoghurt g Ost & mejeri
200 g græsk yoghurt
2.00 frisk hakkede mynteblade spsk. Frugt & grønt
2 spsk. frisk hakkede mynteblade
0.00 hvidløgsbaguette naanbrød Øvrige
naanbrød

Tilføj til madplan

Vælg venligst hvilken dag opskriften skal tilføjes

 

Dansk Supermarked • føtex A/S • Rosbjergvej 33 • DK-8220 Brabrand • CVR 35 95 47 16 • E-mail: foetex@foetex.dk • Tlf. 87 78 30 90