Tilføj de valgte varer til indkøbslisten

Varer tilføjet til indkøbslisten

Stegt torsk med jordskokkecreme og rosenkål

Icon
Forberedelse:
Icon
Tilberedningstid: 30 min.

Opskrift
Skræl jordskokkerne og skær dem i mindre stykker. Tag et par stykker fra, skær dem i tynde skiver og læg dem i iskoldt vand. Kog jordskokkerne møre i letsaltet vand. Skyl bønnerne og kom dem ved jordskokkerne. Kog endnu et par minutter og hæld vandet fra. Blend bønner og jordskokker med fløde og smag cremen til med salt og peber. Vend torskefileterne i en blanding af salt, peber og hvedemel og steg dem i olie eller smør på panden ved jævn varme 3-4 min. på hver side. Kasser de yderste grimme blade på rosenkålen. Pil resten af de løse blade af og skyl dem godt. Skær rosenkålen i tynde skiver. Steg rosenkål i skiver og jordskokker i skiver et par minutter i lidt olie ved god varme. Tilsæt bladene og lynsteg endnu et minut og smag til. Anret torsken på en bund af jordskokkecreme og kom grønsagerne ved.

Se opskriften som hel side

Ingredienser

250.00 jordskokker g Frugt & grønt
250 g jordskokker
1.00 hvide bønner brik Kolonial
1 brik hvide bønner
0.50 piskefløde dl Ost & mejeri
0.5 dl piskefløde
0.00 salt, peber salt, peber Kolonial
salt, peber
4.00 torskefilet levevis stk. Frostvarer
4 stk. torskefilet levevis
0.00 salt og peber salt og peber Kolonial
salt og peber
0.50 hvedemel dl Kolonial
0.5 dl hvedemel
0.00 olie til stegning olie til stegning Kolonial
olie til stegning
450.00 rosenkål g Frugt & grønt
450 g rosenkål
0.00 olivenolie olivenolie Kolonial
olivenolie

Tilføj til madplan

Vælg venligst hvilken dag opskriften skal tilføjes

 

Dansk Supermarked • føtex A/S • Rosbjergvej 33 • DK-8220 Brabrand • CVR 35 95 47 16 • E-mail: foetex@foetex.dk • Tlf. 87 78 30 90