Tilføj de valgte varer til indkøbslisten

Varer tilføjet til indkøbslisten

Appelsinglaseret and med timianbagte rodfrugter

Icon
Forberedelse:
Icon
Tilberedningstid: 30 min.

Opskrift
Puds kødsiden af andebrystet for evt. sener og krydr med salt og peber. Skræl rodfrugter og kartofler og skær dem i grove stave. Læg dem i et ovnfast fad, krydr med salt, peber og timian og dryp med olie. Bag rodfrugterne 15 min. ved 200°C. Brun andebrystet på skindsiden, hæld fedtet fra og brun den på kødsiden. Læg dem oven på rodfrugterne og dryp godt med saften fra appelsinen. Kog panden af med bouillon og hæld det i fadet. Sæt and og rodfrugter tilbage i ovnen i endnu 15 min. Skær kødet i skiver og server med bagte rodfrugter.

Se opskriften som hel side

Ingredienser

2.00 andebryst stk. Kød, fisk & fjerkræ
2 stk. andebryst
0.00 salt, peber salt, peber Kolonial
salt, peber
0.50 rodfrugter pose Frugt & grønt
0.5 pose rodfrugter
2.00 bagekartofler stk. Frugt & grønt
2 stk. bagekartofler
2.00 timian tsk. Kolonial
2 tsk. timian
0.00 olie olie Kolonial
olie
1.00 appelsin stk. Frugt & grønt
1 stk. appelsin
1.00 bouillon dl Kolonial
1 dl bouillon

Tilføj til madplan

Vælg venligst hvilken dag opskriften skal tilføjes

 

Dansk Supermarked • føtex A/S • Rosbjergvej 33 • DK-8220 Brabrand • CVR 35 95 47 16 • E-mail: foetex@foetex.dk • Tlf. 87 78 30 90