Tilføj de valgte varer til indkøbslisten
Varer tilføjet til indkøbslisten
Appelsinglaseret and med timianbagte rodfrugter
Tilberedningstid:
30 min.
Opskrift
Puds kødsiden af andebrystet for evt. sener og krydr med salt og peber.
Skræl rodfrugter og kartofler og skær dem i grove stave.
Læg dem i et ovnfast fad, krydr med salt, peber og timian og dryp med olie.
Bag rodfrugterne 15 min. ved 200°C.
Brun andebrystet på skindsiden, hæld fedtet fra og brun den på kødsiden.
Læg dem oven på rodfrugterne og dryp godt med saften fra appelsinen.
Kog panden af med bouillon og hæld det i fadet.
Sæt and og rodfrugter tilbage i ovnen i endnu 15 min.
Skær kødet i skiver og server med bagte rodfrugter.
Se opskriften som hel side
Ingredienser
2.00
andebryst
stk.
Kød, fisk & fjerkræ
2 stk. andebryst
0.00
salt, peber
salt, peber
Kolonial
salt, peber
0.50
rodfrugter
pose
Frugt & grønt
0.5 pose rodfrugter
2.00
bagekartofler
stk.
Frugt & grønt
2 stk. bagekartofler
2.00
timian
tsk.
Kolonial
2 tsk. timian
0.00
olie
olie
Kolonial
olie
1.00
appelsin
stk.
Frugt & grønt
1 stk. appelsin
1.00
bouillon
dl
Kolonial
1 dl bouillon
Tilføj til madplan
Vælg venligst hvilken dag opskriften skal tilføjes
[{"ImageUrl":"/Hverdag/OPSKRIFT_Appelsinglaseret_and_m_timianbagte_rodfrugter.jpg"}]
|
|
Dansk Supermarked • føtex A/S • Rosbjergvej 33 • DK-8220 Brabrand • CVR 35 95 47 16 • E-mail: foetex@foetex.dk • Tlf. 87 78 30 90