Tilføj de valgte varer til indkøbslisten

Varer tilføjet til indkøbslisten

Fish og rodfrugt chips med bønne aioli

Icon
Forberedelse:
Icon
Tilberedningstid: 30 min.

Opskrift
Halver fisken på langs. Skræl kartofler og rodfrugter og skær dem i stave. Skyl dem og dup dem godt tørre. Vend dem i olie og bred dem ud på en bageplade med bagepapir i et jævnt lag. Krydr med salt og peber og bag dem ved 225°C i ca. 25 min. til de er sprøde. Hæld lagen fra bønnerne, skyl i koldt vand og lad dem dryppe godt af. Findel bønner med hvidløg og olivenolie og smag til med salt og peber. Pisk æggeblomme og vand sammen, sigt mel og bagepulver i og rør det sammen. Dyp fisken i dejen og steg den i rygende varm olie til den er sprød og gylden. Læg fisken på et stykke fedtsugende papir. Server straks med chips og bønne aioli.

Se opskriften som hel side

Ingredienser

4.00 torskefilet stk. Kød, fisk & fjerkræ
4 stk. torskefilet
0.00 salt, peber salt, peber Kolonial
salt, peber
1.00 æggeblomme stk. Ost & mejeri
1 stk. æggeblomme
1.00 iskoldt vand dl Øvrige
1 dl iskoldt vand
100.00 hvedemel g Kolonial
100 g hvedemel
0.50 bagepulver tsk. Kolonial
0.5 tsk. bagepulver
0.00 olie til stegning olie til stegning Kolonial
olie til stegning
2.00 bagekartofler stk. Frugt & grønt
2 stk. bagekartofler
0.50 rodfrugter pose Frugt & grønt
0.5 pose rodfrugter
0.00 olie olie Kolonial
olie
1.00 hvid bønner brik Kolonial
1 brik hvid bønner
1.00 hvidløg fed Frugt & grønt
1 fed hvidløg
2.00 olivenolie spsk. Kolonial
2 spsk. olivenolie

Tilføj til madplan

Vælg venligst hvilken dag opskriften skal tilføjes

 

Dansk Supermarked • føtex A/S • Rosbjergvej 33 • DK-8220 Brabrand • CVR 35 95 47 16 • E-mail: foetex@foetex.dk • Tlf. 87 78 30 90