Tilføj de valgte varer til indkøbslisten
Varer tilføjet til indkøbslisten
Fish og rodfrugt chips med bønne aioli
Tilberedningstid:
30 min.
Opskrift
Halver fisken på langs.
Skræl kartofler og rodfrugter og skær dem i stave.
Skyl dem og dup dem godt tørre.
Vend dem i olie og bred dem ud på en bageplade med bagepapir i et jævnt lag.
Krydr med salt og peber og bag dem ved 225°C i ca. 25 min. til de er sprøde.
Hæld lagen fra bønnerne, skyl i koldt vand og lad dem dryppe godt af.
Findel bønner med hvidløg og olivenolie og smag til med salt og peber.
Pisk æggeblomme og vand sammen, sigt mel og bagepulver i og rør det sammen.
Dyp fisken i dejen og steg den i rygende varm olie til den er sprød og gylden.
Læg fisken på et stykke fedtsugende papir.
Server straks med chips og bønne aioli.
Se opskriften som hel side
Ingredienser
4.00
torskefilet
stk.
Kød, fisk & fjerkræ
4 stk. torskefilet
0.00
salt, peber
salt, peber
Kolonial
salt, peber
1.00
æggeblomme
stk.
Ost & mejeri
1 stk. æggeblomme
1.00
iskoldt vand
dl
Øvrige
1 dl iskoldt vand
100.00
hvedemel
g
Kolonial
100 g hvedemel
0.50
bagepulver
tsk.
Kolonial
0.5 tsk. bagepulver
0.00
olie til stegning
olie til stegning
Kolonial
olie til stegning
2.00
bagekartofler
stk.
Frugt & grønt
2 stk. bagekartofler
0.50
rodfrugter
pose
Frugt & grønt
0.5 pose rodfrugter
0.00
olie
olie
Kolonial
olie
1.00
hvid bønner
brik
Kolonial
1 brik hvid bønner
1.00
hvidløg
fed
Frugt & grønt
1 fed hvidløg
2.00
olivenolie
spsk.
Kolonial
2 spsk. olivenolie
Tilføj til madplan
Vælg venligst hvilken dag opskriften skal tilføjes
[{"ImageUrl":"/Hverdag/OPSKRIFT_Fish_og_rodfrugt_chips_m_boenne_aioli.jpg"}]
|
|
Dansk Supermarked • føtex A/S • Rosbjergvej 33 • DK-8220 Brabrand • CVR 35 95 47 16 • E-mail: foetex@foetex.dk • Tlf. 87 78 30 90