Tilføj de valgte varer til indkøbslisten

Varer tilføjet til indkøbslisten

Perlebyg’otto med rødbede, gulerod og champignon

Icon
Forberedelse:
Icon
Tilberedningstid: 30 min.

Opskrift
Skyl perlebyg grundigt i koldt vand. Sauter finthakket skalotteløg i smør ved middel varme. Skær rødbede, champignon og gulerod i mindre stykker og steg dem sammen med løgene i 3 min. Tilsæt perlebyg og varm dem godt igennem. Tilsæt bouillon lidt ad gangen og lad risottoen koge under omrøring i 20 min. Spæd jævnligt med bouillon. Smag til med salt og peber, drys med grana og server.

Se opskriften som hel side

Ingredienser

5.00 perlebyg dl Kolonial
5 dl perlebyg
2.00 skalotteløg stk. Frugt & grønt
2 stk. skalotteløg
50.00 smør g Ost & mejeri
50 g smør
500.00 skrællet rødbede g Frugt & grønt
500 g skrællet rødbede
300.00 skrællet gulerod g Frugt & grønt
300 g skrællet gulerod
250.00 champignon g Frugt & grønt
250 g champignon
1.00 hønsebouillon liter Kolonial
1 liter hønsebouillon
0.00 salt, peber salt, peber Kolonial
salt, peber
0.00 høvlet grana høvlet grana Ost & mejeri
høvlet grana

Tilføj til madplan

Vælg venligst hvilken dag opskriften skal tilføjes

 

Dansk Supermarked • føtex A/S • Rosbjergvej 33 • DK-8220 Brabrand • CVR 35 95 47 16 • E-mail: foetex@foetex.dk • Tlf. 87 78 30 90