Tilføj de valgte varer til indkøbslisten

Varer tilføjet til indkøbslisten

Perlebyg pilaf med bacon, æble og rødkål

Icon
Forberedelse:
Icon
Tilberedningstid: 30 min.

Opskrift
Sauter hakket løg i lidt olie til løgene er klare. Tilsæt perlebyg og varm dem godt igennem. Hæld bouillon ved, kog op og læg låg på. Lad det simre under låg i 15 min. Del hver baconskive i 4 lige store stykker og steg dem på panden sammen med æbler i tern til det er gyldent. Snit kålen og kom det ved baconen sammen med timianblade. Steg endnu 3-4 min. og bland med perlebyg. Varm det hele godt igennem og smag til med salt og peber. Drys med valnødder og server med brød.

Se opskriften som hel side

Ingredienser

300.00 perlebyg g Kolonial
300 g perlebyg
0.00 olie til stegning olie til stegning Kolonial
olie til stegning
1.00 løg stk. Frugt & grønt
1 stk. løg
6.00 bouillon dl Kolonial
6 dl bouillon
150.00 bacon g Kølevarer
150 g bacon
2.00 æbler stk. Frugt & grønt
2 stk. æbler
0.50 rødkål stk. Frugt & grønt
0.5 stk. rødkål
0.50 frisk timian bdt. Frugt & grønt
0.5 bdt. frisk timian
0.00 salt, peber salt, peber Kolonial
salt, peber
50.00 grofthakkede valnødder g Kolonial
50 g grofthakkede valnødder

Tilføj til madplan

Vælg venligst hvilken dag opskriften skal tilføjes

 

Dansk Supermarked • føtex A/S • Rosbjergvej 33 • DK-8220 Brabrand • CVR 35 95 47 16 • E-mail: foetex@foetex.dk • Tlf. 87 78 30 90