Tilføj de valgte varer til indkøbslisten

Varer tilføjet til indkøbslisten

Andebryst med honning-kanel glaserede rødbeder, grønkål og selleripure

Icon
Forberedelse:
Icon
Tilberedningstid: 30 min.

Opskrift
Skræl knoldsellerien og skær den i mindre stykker. Kog sellerien mør i usaltet vand ca. 20 min.. Skær rødbederne i tern og steg dem i olie ca. 15 min. ved middel varme. Puds kødsiden af andebrystet for evt. sener og krydr med salt og peber. Steg andebrystet på skindsiden ca. 9 min. ved middel varme, hæld fedtet fra og kom 1 spsk ved rødbederne. Vend og steg andebrystet færdigt på kødsiden 8-9 min. Krydr rødbederne med kanel og honning og steg endnu et par minutter. Bland med snittet grønkål. Hæld vandet fra sellerien, tilsæt cremefraiche og blend med stavblenderen til en grov pure. Smag til med salt og peber. Skær kødet i skiver og anret på en bund af selleripure og server med rødbederne og baguette til.

Se opskriften som hel side

Ingredienser

1.00 lille knoldselleri stk. Frugt & grønt
1 stk. lille knoldselleri
1.00 cremefraiche dl Ost & mejeri
1 dl cremefraiche
500.00 skrællet rødbede g Frugt & grønt
500 g skrællet rødbede
0.00 olie og lidt smeltet andefedt til stegning olie og lidt smeltet andefedt til stegning Øvrige
olie og lidt smeltet andefedt til stegning
0.50 stødt kanel tsk. Kolonial
0.5 tsk. stødt kanel
2.00 honning tsk. Kolonial
2 tsk. honning
4.00 andebryst stk. Kød, fisk & fjerkræ
4 stk. andebryst
0.00 salt, peber salt, peber Kolonial
salt, peber
100.00 grønkål g Frugt & grønt
100 g grønkål
1.00 baguette stk. Øvrige
1 stk. baguette

Tilføj til madplan

Vælg venligst hvilken dag opskriften skal tilføjes

 

Dansk Supermarked • føtex A/S • Rosbjergvej 33 • DK-8220 Brabrand • CVR 35 95 47 16 • E-mail: foetex@foetex.dk • Tlf. 87 78 30 90