Tilføj de valgte varer til indkøbslisten

Varer tilføjet til indkøbslisten

Boller i selleri

Icon
Forberedelse:
Icon
Tilberedningstid: 30 min.

Opskrift
Rør farsen sej med salt. Tilsæt finthakket løg, æg, rasp og friskkværnet peber. Rør vandet i lidt ad gangen og lad farsen hvile 10 min. Rør evt. lidt mere vand i hvis farsen er for kompakt. Form farsen til små kødboller, ca. 20-24 stk. og kom dem i en gryde med kogende vand eller bouillon. Kog kødbollerne ved middel varme til de flyder overpå og læg dem til side. Si suppen og kom den tilbage i gryden. Skræl knoldsellerien og skær den i grove tern. Kog sellerien 8 min. i suppen, tilsæt snittet blegselleri og kog endnu 2 min. Kom fløden ved og kog op. Jævn med en jævning af hvedemel og vand og kog saucen godt igennem. Kom kødbollerne tilbage i saucen, kog op og smag til med salt og peber. Server drysset med hakket selleri sammen med groft rugbrød.

Se opskriften som hel side

Ingredienser

500.00 hakket gris/kalv g Kød, fisk & fjerkræ
500 g hakket gris/kalv
2.00 salt tsk. Kolonial
2 tsk. salt
1.00 finthakket løg stk. Frugt & grønt
1 stk. finthakket løg
1.00 æg stk. Ost & mejeri
1 stk. æg
1.00 rasp dl Kolonial
1 dl rasp
0.00 friskkværnet peber friskkværnet peber Kolonial
friskkværnet peber
1.50 vand dl Øvrige
1.5 dl vand
0.50 vand liter Øvrige
0.5 liter vand
1.00 knoldselleri stk. Frugt & grønt
1 stk. knoldselleri
3.00 blegselleri stilke Frugt & grønt
3 stilke blegselleri
2.00 madlavningsfløde dl Ost & mejeri
2 dl madlavningsfløde
1.00 hvedemel spsk. Kolonial
1 spsk. hvedemel
0.00 salt, peber salt, peber Kolonial
salt, peber
0.00 lidt finthakket selleritop fra blegsellerien lidt finthakket selleritop fra bladsellerien Frugt & grønt
lidt finthakket selleritop fra bladsellerien
1.00 rugbrød pk. Brød
1 pk. rugbrød

Tilføj til madplan

Vælg venligst hvilken dag opskriften skal tilføjes

 

Dansk Supermarked • føtex A/S • Rosbjergvej 33 • DK-8220 Brabrand • CVR 35 95 47 16 • E-mail: foetex@foetex.dk • Tlf. 87 78 30 90