Tilføj de valgte varer til indkøbslisten

Varer tilføjet til indkøbslisten

Kylling med haricot vert bundter og pebercreme

Icon
Forberedelse:
Icon
Tilberedningstid: 30 min.

Opskrift
Skær den røde peberfrugt i små tern og hak løget. Bring det i kog med bouillon og lidt merian og lad det simre under låg til peberfrugten er godt mør, ca. 10 min. Blend peberblandingen med piskefløde, brug en stavblender og smag til med salt og peber. Krydr kyllingen med salt, peber og evt. lidt merian. Steg fileterne i lidt olie ved middel varme ca. 6 min. på hver side til de er gennemstegte. Del bønnerne i 8-10 lige store bundter og hold dem sammen med en halv skive bacon hver. Steg dem på panden til baconen er sprød. Halver kyllingefileten på langs og anret på pebercreme sammen med bønnebundter.

Se opskriften som hel side

Ingredienser

1.00 rød peberfrugt stk. Frugt & grønt
1 stk. rød peberfrugt
1.00 løg stk. Frugt & grønt
1 stk. løg
0.25 bouillon liter Kolonial
0.25 liter bouillon
2.00 kviste frisk merian stk. Frugt & grønt
2 stk. kviste frisk merian
0.50 piskefløde dl Ost & mejeri
0.5 dl piskefløde
2.00 store kyllingefileter stk. Kød, fisk & fjerkræ
2 stk. store kyllingefileter
0.00 salt, peber salt, peber Kolonial
salt, peber
1.00 haricot vert ps. Frostvarer
1 ps. haricot vert
1.00 bacon i skiver pk. Kølevarer
1 pk. bacon i skiver

Tilføj til madplan

Vælg venligst hvilken dag opskriften skal tilføjes

 

Dansk Supermarked • føtex A/S • Rosbjergvej 33 • DK-8220 Brabrand • CVR 35 95 47 16 • E-mail: foetex@foetex.dk • Tlf. 87 78 30 90