Tilføj de valgte varer til indkøbslisten

Varer tilføjet til indkøbslisten

Ovnstegt svinekam med kartofler og champignon

Icon
Forberedelse:
Icon
Tilberedningstid: 30 min.

Opskrift
Krydr kødet med salt og peber, læg det i et ovnfast fad og kom lidt bouillon hen over. Sæt fadet i en kold ovn ved 200˚C i ca. ¾ time. Skrub kartoflerne godt og skær dem i både. Rens champignonerne og skær dem i halve/kvarte afhængig af størrelsen. Læg kartoflerne og svampene omkring kødet, drys med wokblandingen og krydr med salt og peber. Sæt fadet tilbage i ovnen i endnu ca. 30 min. Brug evt. et stegetermometer. Svinekammen er perfekt når centrumtemperaturen er 65°C. Skær kødet i skiver og server med kartofler og grønt.

Se opskriften som hel side

Ingredienser

1.00 svinekam kg Kød, fisk & fjerkræ
1 kg svinekam
0.00 salt, peber salt, peber Kolonial
salt, peber
1.00 bouillon dl Kolonial
1 dl bouillon
750.00 samsø kartofler g Frugt & grønt
750 g samsø kartofler
0.25 champignon kg Frugt & grønt
0.25 kg champignon
1.00 italiens inspireret wokblanding ps. Frugt & grønt
1 ps. italiens inspireret wokblanding

Tilføj til madplan

Vælg venligst hvilken dag opskriften skal tilføjes

 

Dansk Supermarked • føtex A/S • Rosbjergvej 33 • DK-8220 Brabrand • CVR 35 95 47 16 • E-mail: foetex@foetex.dk • Tlf. 87 78 30 90