Tilføj de valgte varer til indkøbslisten

Varer tilføjet til indkøbslisten

Kalkunwok med chili og ingefær

Icon
Forberedelse:
Icon
Tilberedningstid: 30 min.

Opskrift
Kog ris som anvist på pakken. Krydr kalkunstrimlerne med chili og stødt ingefær. Skær skrællen af ananas. Skær først ananas i skiver, halver skiverne og fjern stokken i midten. Skær ananaskødet i tern. Skær rødløg i smalle både og snit forårsløgene. Lynsteg kalkunstrimlerne et par minutter i olie. Tilsæt løg og annans og steg endnu 2-3 min. Kom spinat ved, lynsteg til den begynder at falde sammen og smag til med chili, ingefær, salt og peber. Server straks med ris.

Se opskriften som hel side

Ingredienser

450.00 kalkunbryst i wokstrimler g Kød, fisk & fjerkræ
450 g kalkunbryst i wokstrimler
1.00 stødt chili tsk. Kolonial
1 tsk. stødt chili
1.00 stødt ingefær tsk. Kolonial
1 tsk. stødt ingefær
0.50 ananas stk. Frugt & grønt
0.5 stk. ananas
2.00 rødløg stk. Frugt & grønt
2 stk. rødløg
0.50 forårsløg bdt. Frugt & grønt
0.5 bdt. forårsløg
0.00 olie til stegning olie til stegning Kolonial
olie til stegning
1.00 baby spinat ps. Frugt & grønt
1 ps. baby spinat
0.00 salt, peber salt, peber Kolonial
salt, peber
1.00 ris ps. Kolonial
1 ps. ris

Tilføj til madplan

Vælg venligst hvilken dag opskriften skal tilføjes

 

Dansk Supermarked • føtex A/S • Rosbjergvej 33 • DK-8220 Brabrand • CVR 35 95 47 16 • E-mail: foetex@foetex.dk • Tlf. 87 78 30 90