Tilføj de valgte varer til indkøbslisten

Varer tilføjet til indkøbslisten

Kalkunbryst i karry med ananas-mango salsa

Icon
Forberedelse:
Icon
Tilberedningstid: 30 min.

Opskrift
Vend kalkunbrystet i karry, salt og peber. Brun det i en stegegryde i lidt olie, kom ½ dl vand ved og lad det simre under låg i 20-25 min. Kog risene som anvist. Skær skrællen af ananas og mango. Skær først ananas i skiver, halver skiverne og fjern stokken i midten. Skær ananaskødet i små tern. Skær mangokødet fri af stenen og skær det i tern på størrelse med ananasstykkerne. Snit forårsløgene og hak rødløget. Bland med ananas og mango. Rist kokosmelet på en tør pande og drys det hen over salsaen. Skær kødet i skiver og server med salsa og ris.

Se opskriften som hel side

Ingredienser

450.00 kalkunbryst g Kød, fisk & fjerkræ
450 g kalkunbryst
1.00 karry spsk. Kolonial
1 spsk. karry
0.00 salt, friskkværnet peber salt, friskkværnet peber Kolonial
salt, friskkværnet peber
0.00 olie til bruning olie til bruning Kolonial
olie til bruning
0.50 ananas stk. Frugt & grønt
0.5 stk. ananas
1.00 moden men fast mangofrugt stk. Frugt & grønt
1 stk. moden men fast mangofrugt
0.50 forårsløg bdt. Frugt & grønt
0.5 bdt. forårsløg
1.00 rødløg stk. Frugt & grønt
1 stk. rødløg
0.50 kokosmel dl Kolonial
0.5 dl kokosmel
150.00 ris g. Kolonial
150 g. ris
0.50 vand dl Øvrige
0.5 dl vand

Tilføj til madplan

Vælg venligst hvilken dag opskriften skal tilføjes

 

Dansk Supermarked • føtex A/S • Rosbjergvej 33 • DK-8220 Brabrand • CVR 35 95 47 16 • E-mail: foetex@foetex.dk • Tlf. 87 78 30 90