Tilføj de valgte varer til indkøbslisten

Varer tilføjet til indkøbslisten

Ovnstegt hvidløgskylling med urter og kartofler

Icon
Forberedelse:
Icon
Tilberedningstid: 30 min.

Opskrift
Klip kyllingen op langs rygbenet og klip rygbenet af. Tryk kyllingen flad og lav nogle snit med en skrap kniv i lårene, ved vingebenene og i brystet. Krydr kyllingen med knust hvidløg, oregano, salt og peber. Læg den i bradepanden og kom suppeurter samt kartofler rundt om. Dryp kyllingen med lidt olie og steg den ca. 30 min. ved 200°C. Den er gennemstegt når der kommer klar saft ud ved lårbenet ved et stik med en gaffel eller kødnål. Del kyllingen i fire lige store stykker og server med urter og kartofler.

Se opskriften som hel side

Ingredienser

1.00 kylling hel Kød, fisk & fjerkræ
1 hel kylling
3.00 knust hvidløg fed Frugt & grønt
3 fed knust hvidløg
2.00 oregano tsk. Kolonial
2 tsk. oregano
0.00 salt, peber salt, peber Kolonial
salt, peber
1.00 suppeurter ps. Frostvarer
1 ps. suppeurter
1.00 kartoffelbåde med hvidløg ps. Frostvarer
1 ps. kartoffelbåde med hvidløg
0.00 olie olie Kolonial
olie

Tilføj til madplan

Vælg venligst hvilken dag opskriften skal tilføjes

 

Dansk Supermarked • føtex A/S • Rosbjergvej 33 • DK-8220 Brabrand • CVR 35 95 47 16 • E-mail: foetex@foetex.dk • Tlf. 87 78 30 90