Tilføj de valgte varer til indkøbslisten

Varer tilføjet til indkøbslisten

Stegt torsk med bagte rodfrugter

Icon
Forberedelse:
Icon
Tilberedningstid: 30 min.

Opskrift
Skræl rodfrugterne og skær dem i aflange stykker. Pil skalotteløgene. Vend dem og rodfrugterne i lidt olie og bred dem ud på en bageplade. Bag rodfrugterne ved 210°C i ca. 25 min. til de er gyldne og sprøde. Vend torskefileterne i en blanding af salt, peber og hvedemel og steg dem i olie eller smør på panden ved jævn varme 3-4 min. på hver side. Bland rodfrugterne med oliven, drys med persille og server dem til fisken.

Se opskriften som hel side

Ingredienser

1.00 rodfrugter kg Frugt & grønt
1 kg rodfrugter
250.00 skalotteløg g Frugt & grønt
250 g skalotteløg
0.00 olie olie Kolonial
olie
0.00 salt, peber salt, peber Kolonial
salt, peber
4.00 torskefileter stk. Kød, fisk & fjerkræ
4 stk. torskefileter
0.00 salt, peber salt, peber Kolonial
salt, peber
0.50 hvedemel dl Kolonial
0.5 dl hvedemel
0.00 olie til stegning olie til stegning Kolonial
olie til stegning
1.00 sorte oliven glas Kolonial
1 glas sorte oliven
1.00 persille bdt. Frugt & grønt
1 bdt. persille

Tilføj til madplan

Vælg venligst hvilken dag opskriften skal tilføjes

 

Dansk Supermarked • føtex A/S • Rosbjergvej 33 • DK-8220 Brabrand • CVR 35 95 47 16 • E-mail: foetex@foetex.dk • Tlf. 87 78 30 90