Tilføj de valgte varer til indkøbslisten

Varer tilføjet til indkøbslisten

Fiskefrikadeller med dild-kartofler og agurker i rygeost

Icon
Forberedelse:
Icon
Tilberedningstid: 30 min.

Opskrift
Kog kartoflerne møre i letsaltet vand. Skræl agurken en anelse, flæk den på langs og fjern kernerne med en ske. Skær agurken i skiver og vend den i en dressing af rygeost, citronsaft og lidt hakket dild. Smag til med salt og peber. Form farsen til små frikadeller og steg dem ca. 3-4 min. på hver side ved middel varme. Smelt smørret og vend kartoflerne i smeltet smør. Drys godt med hakket dild og server dem til frikadellerne sammen med agurk i rygeost.

Se opskriften som hel side

Ingredienser

750.00 kartofler g Frugt & grønt
750 g kartofler
1.00 agurk stk. Frugt & grønt
1 stk. agurk
150.00 rygeost g Ost & mejeri
150 g rygeost
2.00 citronsaft spsk. Frugt & grønt
2 spsk. citronsaft
1.00 dild bdt. Frugt & grønt
1 bdt. dild
0.00 salt, peber salt, peber Kolonial
salt, peber
0.00 smør til stegning smør til stegning Ost & mejeri
smør til stegning
1.00 grov fiskefars pk. Øvrige
1 pk. grov fiskefars

Tilføj til madplan

Vælg venligst hvilken dag opskriften skal tilføjes

 

Dansk Supermarked • føtex A/S • Rosbjergvej 33 • DK-8220 Brabrand • CVR 35 95 47 16 • E-mail: foetex@foetex.dk • Tlf. 87 78 30 90