Tilføj de valgte varer til indkøbslisten

Varer tilføjet til indkøbslisten

Perlebyg pilaf med kylling og rosenkål

Icon
Forberedelse:
Icon
Tilberedningstid: 30 min.

Opskrift
Steg løg i tynde skiver i lidt olie ved middel varme til de er møre men uden at de tager farve. Tilsæt perlebyg samt timian og varm det godt igennem. Kom bouillon ved og lad det simre under låg i 10 min. Steg kyllingefileterne i lidt olie på en pande ca. 5 min. på hver side og krydr med salt og peber. Pil de yderste grimme blade af rosenkålen og kasser dem. Skær stokken af, pil forsigtigt de løse blade af og snit resten i tynde skiver. Kom snittet rosenkål samt blade ved perlebyggen og damp endnu 5 min. under låg. Smag perlebyggen til med salt og peber. Skær kyllingefileterne i skiver og læg dem ved. Server med brød.

Se opskriften som hel side

Ingredienser

300.00 perlebyg g Kolonial
300 g perlebyg
2.00 løg stk. Frugt & grønt
2 stk. løg
0.00 olie olie Kolonial
olie
2.00 timian tsk. Kolonial
2 tsk. timian
6.00 hønsebouillon dl Kolonial
6 dl hønsebouillon
450.00 kylling filet g Kød, fisk & fjerkræ
450 g kylling filet
0.00 salt, peber salt, peber Kolonial
salt, peber
0.50 friske rosenkål kg Frugt & grønt
0.5 kg friske rosenkål
0.00 brød brød Kolonial
brød

Tilføj til madplan

Vælg venligst hvilken dag opskriften skal tilføjes

 

Dansk Supermarked • føtex A/S • Rosbjergvej 33 • DK-8220 Brabrand • CVR 35 95 47 16 • E-mail: foetex@foetex.dk • Tlf. 87 78 30 90