Tilføj de valgte varer til indkøbslisten

Varer tilføjet til indkøbslisten

Kyllingelår med ovnbagte rødbeder og rygeostcreme

Icon
Forberedelse:
Icon
Tilberedningstid: 30 min.

Opskrift
Læg kyllingelårene i et ovnfast fad og krydr med en blanding af karry, paprika, salt og peber. Dryp med lidt olie og steg lårene ved 200°C i ca. 45 min. Skræl rødbederne og skær dem i stave. Vend dem i lidt olie, salt og peber og læg dem i et ovnfast fad. Bag dem sammen med kyllingelårene i ca. 30 min. Drys rødbederne de sidste 10 min. med grofthakkede nødder, bland og bag færdig. Rør rygeost, eddike og honning sammen og smag cremen til med salt og peber. Server cremen til kyllingelårene sammen med rødbeder drysset med hakket persille.

Se opskriften som hel side

Ingredienser

1.00 kylling underlår pk. Kød, fisk & fjerkræ
1 pk. kylling underlår
1.00 karry tsk. Kolonial
1 tsk. karry
1.00 paprika tsk. Kolonial
1 tsk. paprika
0.00 salt, peber salt, peber Kolonial
salt, peber
0.00 olie olie Kolonial
olie
1.00 rødbeder kg Frugt & grønt
1 kg rødbeder
100.00 hasselnødder g Kolonial
100 g hasselnødder
1.00 persille bdt. Frugt & grønt
1 bdt. persille
1.00 rygeost bg. Ost & mejeri
1 bg. rygeost
1.00 eddike spsk. Kolonial
1 spsk. eddike
1.00 honning tsk. Kolonial
1 tsk. honning

Tilføj til madplan

Vælg venligst hvilken dag opskriften skal tilføjes

 

Dansk Supermarked • føtex A/S • Rosbjergvej 33 • DK-8220 Brabrand • CVR 35 95 47 16 • E-mail: foetex@foetex.dk • Tlf. 87 78 30 90