Tilføj de valgte varer til indkøbslisten

Varer tilføjet til indkøbslisten

Krondyrfilet

Icon
Forberedelse:
Icon
Tilberedningstid: 30 min.

Opskrift
Læg kødet i et ovnfast fad, drys med timian, salt, peber og de knuste enebær. Læg et par smørklatter på toppen og hæld lidt rødvin på så bunden af fadet er dækket. Sæt det i ovnen (varmluft: 200gr/alm. 225 gr) i 15-20 min. Tag kødet op og hold det varmt i stanniol. Min. 20 min. Hæld al væden fra fadet i en gryde, tilsæt piskefløde og mindst 1 spsk. Roquefort og lad sovsen stå og simre kraftigt. Smag til med ribsgelé og måske lidt salt og tilsæt evt. lidt kulør.

Se opskriften som hel side

Ingredienser

400.00 Dyrefilet g Frostvarer
400 g Dyrefilet
12.00 Enebær stk. Frugt & grønt
12 stk. Enebær
0.00 Rødvin Rødvin Vin
Rødvin
0.00 Ribsgele Ribsgele Kolonial
Ribsgele
0.00 Roquefort (eller anden blå ost) Roquefort (eller anden blå ost) Ost & mejeri
Roquefort (eller anden blå ost)
0.00 Smør Smør Ost & mejeri
Smør
0.00 Kulør Kulør Kolonial
Kulør
0.50 Piskefløde l Ost & mejeri
0.5 l Piskefløde
0.00 Salt, peber, timian Salt, peber, timian Kolonial
Salt, peber, timian
Tilbehør

Asparges kartofler eller sukkerbrunede kartofler Waldorfsalat og halve æbler med ribsgelé

Tilføj til madplan

Vælg venligst hvilken dag opskriften skal tilføjes

 

Dansk Supermarked • føtex A/S • Rosbjergvej 33 • DK-8220 Brabrand • CVR 35 95 47 16 • E-mail: foetex@foetex.dk • Tlf. 87 78 30 90