Tilføj de valgte varer til indkøbslisten

Varer tilføjet til indkøbslisten

Bovsteaks i ølsky med bagte græskar

Icon
Forberedelse:
Icon
Tilberedningstid: 45 min.

Opskrift
Læg kødet i en marinade af knust hvidløg, timian og øl natten over i køleskabet. Halver græskaret, skrab kernerne ud med en ske og skær det i både. Læg dem i et ovnfast fad, krydr med knust hvidløg, timian, salt og peber. Dryp godt med olivenolie og bag det i ovnen ved 200°C i ca. 25 min. Tag kødet op af marinaden og dup det tørt. Brun det 1 min. på hver side ved god varme, hæld marinaden over og steg det i marinaden 6 min. Vend efter 3 min. Tag kødet op, reducer skyen til den har konsistens som tynd sirup og smag til med salt, peber og måske en anelse sukker. Drys de varme bagte græskar med mozzarella samt lidt ekstra frisk timian. Server græskarrene til kødet sammen med ølsky.

Se opskriften som hel side

Ingredienser

4.00 Lammebov steak stk Frostvarer
4 stk Lammebov steak
3.00 Hvidløg fed Frugt & grønt
3 fed Hvidløg
3.00 Timiankviste stk Frugt & grønt
3 stk Timiankviste
2.50 Mørk øl fx Dunkel eller Dark Ale dl Kolonial
2.5 dl Mørk øl fx Dunkel eller Dark Ale
1.00 Hokaido græskar stk Frugt & grønt
1 stk Hokaido græskar
0.00 Salt, peber Salt, peber Kolonial
Salt, peber
0.00 Olivenolie Olivenolie Kolonial
Olivenolie
100.00 Frisk mozzarella (gerne mini mozzarella) g Ost & mejeri
100 g Frisk mozzarella (gerne mini mozzarella)

Tilføj til madplan

Vælg venligst hvilken dag opskriften skal tilføjes

 

Dansk Supermarked • føtex A/S • Rosbjergvej 33 • DK-8220 Brabrand • CVR 35 95 47 16 • E-mail: foetex@foetex.dk • Tlf. 87 78 30 90