Tilføj de valgte varer til indkøbslisten
Varer tilføjet til indkøbslisten
Bovsteaks i ølsky med bagte græskar
Tilberedningstid:
45 min.
Opskrift
Læg kødet i en marinade af knust hvidløg, timian og øl natten over i køleskabet.
Halver græskaret, skrab kernerne ud med en ske og skær det i både.
Læg dem i et ovnfast fad, krydr med knust hvidløg, timian, salt og peber.
Dryp godt med olivenolie og bag det i ovnen ved 200°C i ca. 25 min.
Tag kødet op af marinaden og dup det tørt.
Brun det 1 min. på hver side ved god varme, hæld marinaden over og steg det i marinaden 6 min. Vend efter 3 min.
Tag kødet op, reducer skyen til den har konsistens som tynd sirup og smag til med salt, peber og måske en anelse sukker.
Drys de varme bagte græskar med mozzarella samt lidt ekstra frisk timian.
Server græskarrene til kødet sammen med ølsky.
Se opskriften som hel side
Ingredienser
4.00
Lammebov steak
stk
Frostvarer
4 stk Lammebov steak
3.00
Hvidløg
fed
Frugt & grønt
3 fed Hvidløg
3.00
Timiankviste
stk
Frugt & grønt
3 stk Timiankviste
2.50
Mørk øl fx Dunkel eller Dark Ale
dl
Kolonial
2.5 dl Mørk øl fx Dunkel eller Dark Ale
1.00
Hokaido græskar
stk
Frugt & grønt
1 stk Hokaido græskar
0.00
Salt, peber
Salt, peber
Kolonial
Salt, peber
0.00
Olivenolie
Olivenolie
Kolonial
Olivenolie
100.00
Frisk mozzarella (gerne mini mozzarella)
g
Ost & mejeri
100 g Frisk mozzarella (gerne mini mozzarella)
Tilføj til madplan
Vælg venligst hvilken dag opskriften skal tilføjes
[{"ImageUrl":"/Weekend/OPSKRIFT_Lammebovsteak_duset.jpg"}]
|
|
Dansk Supermarked • føtex A/S • Rosbjergvej 33 • DK-8220 Brabrand • CVR 35 95 47 16 • E-mail: foetex@foetex.dk • Tlf. 87 78 30 90