Tilføj de valgte varer til indkøbslisten

Varer tilføjet til indkøbslisten

Stegt flæsk med persillesauce og kartofler

Icon
Forberedelse:
Icon
Tilberedningstid: 40 min.

Opskrift
Krydr kødet med salt og peber. Læg skiverne på risten i en bradepande og sæt bradepanden øverst i en kold ovn. Tænd ovnen pa 200˚C varmluft og steg kødet i ca. 15 minutter. Vend skiverne undervejs og steg til de er gyldne og sprøde på begge sider. Læg dem 1 minut på et stykke køkkenrulle. Skrub/skræl kartoflerne og kog dem møre i letsaltet vand. Ryst hvedemel og 1 dl mælk sammen til en jævning. Hæld mælk og jævning i en gryde og bring det i kog under konstant piskning. Lad saucen småkoge 5 minutter og smag til med salt og peber. Kom evt. lidt smør i saucen og drys godt med hakket persille. Server saucen til flæsket sammen med kartoflerne og rødbeder.

Se opskriften som hel side

Ingredienser

25.00 Svinebryst skiver Øvrige
25 skiver Svinebryst
0.00 Salg og peber Salt og peber Kolonial
Salt og peber
0.75 Nye kartofler kg Øvrige
0.75 kg Nye kartofler
2.00 Hvedemel spsk. Kolonial
2 spsk. Hvedemel
3.50 Mælk dl. Øvrige
3.5 dl. Mælk
10.00 Smør g. Øvrige
10 g. Smør
1.00 Hakket persille bdt. Øvrige
1 bdt. Hakket persille
0.00 Syltede rødbeder Syltede rødbeder Kolonial
Syltede rødbeder
Tilbehør

Tilbehør: Syltede rødbeder

Tilføj til madplan

Vælg venligst hvilken dag opskriften skal tilføjes

 

Dansk Supermarked • føtex A/S • Rosbjergvej 33 • DK-8220 Brabrand • CVR 35 95 47 16 • E-mail: foetex@foetex.dk • Tlf. 87 78 30 90