Tilføj de valgte varer til indkøbslisten
Varer tilføjet til indkøbslisten
Carpaccio af oksemørbrad med urter og bær
Tilberedningstid:
20 min.
Opskrift
Rul mørbraden stramt ind i køkkenfilm og læg den på frost i minimum tre timer. Den skal ”skalfryse”, det vil sige at den bliver frossen yderst, uden at være gennemfrossen. Det gør den nemmere at skære tyndt ud.
Pensl de tynde rugbrødsskiver med lidt olivenolie, drys med salt og bag dem i en 180 grader varm ovn til de er helt sprøde i ca. 8 minutter. Lad rugbrødsskiverne køle af og kvas dem så til en grov smuldr.
Tag kødet ud af fryseren og skær det i så tynde skiver som muligt.
Anretning:
Fordel kødskiverne i tætte lag på fire tallerkner og pynt med maynonaise ”dutter”, rugbrødssmuldr, bær og kørvel. Drys med havssalt og lidt god olivenolie.
Se opskriften som hel side
Ingredienser
200.00
Afpudset oksemørbrad
g
Kød, fisk & fjerkræ
200 g Afpudset oksemørbrad
100.00
Blåbær
g
Frugt & grønt
100 g Blåbær
100.00
Brombær
g
Frugt & grønt
100 g Brombær
100.00
Hindbær
g
Frugt & grønt
100 g Hindbær
0.00
Frisk kørvel
Frisk kørvel
Øvrige
Frisk kørvel
0.00
Fire tynde skiver rugbrød
Fire tynde skiver rugbrød
Øvrige
Fire tynde skiver rugbrød
0.00
Olivenolie
Olivenolie
Øvrige
Olivenolie
0.00
Havsalt
Havsalt
Øvrige
Havsalt
0.00
Mayonnaise
Mayonnaise
Øvrige
Mayonnaise
Tilføj til madplan
Vælg venligst hvilken dag opskriften skal tilføjes
[{"ImageUrl":"/Nytår/2014/58138_carpaccio_gaffel.png"}]
|
|
Dansk Supermarked • føtex A/S • Rosbjergvej 33 • DK-8220 Brabrand • CVR 35 95 47 16 • E-mail: foetex@foetex.dk • Tlf. 87 78 30 90