Tilføj de valgte varer til indkøbslisten

Varer tilføjet til indkøbslisten

Torsk bagt i agurkesvøb med dildcreme og rugcroutoner

Icon
Forberedelse: 30 min.
Icon
Tilberedningstid: 20 min.

Opskrift
Krydr fisken med salt og peber. Skær agurken i lange, tynde, smalle bånd med en kartoffelskræller. Pak fisken ind i agurkestrimlerne og bag den 15 min. ved 150°C. Rør cheasy fraiche sammen med dild, balsamico og honning og smag til med salt og peber. Skær brødet i små tern og rist dem sprøde i lidt smør på panden. Læg dem på et stykke køkkenrulle. Skyl spinaten godt og steg den og tomaterne 2-3 min. i lidt smør ved jævn varme. Smag til med salt og peber og anret fisken på spinaten. Dryp med dildcreme og drys med rugcroutoner.

Se opskriften som hel side

Ingredienser

1.00 princip! torskeportioner pakke Kød, fisk & fjerkræ
1 pakke princip! torskeportioner
0.00 Salt og peber Salt og peber Kolonial
Salt og peber
1.00 Økologisk agurk stk. Frugt & grønt
1 stk. Økologisk agurk
1.00 Cheasy fraiche 5% dl. Ost & mejeri
1 dl. Cheasy fraiche 5%
50.00 Dild ml Frugt & grønt
50 ml Dild
1.00 Monari hvid balsamico spsk. Kolonial
1 spsk. Monari hvid balsamico
1.00 Honning tsk. Kolonial
1 tsk. Honning
3.00 Gulerodsrugbrød fra Bageren skiver Brød
3 skiver Gulerodsrugbrød fra Bageren
0.00 Smør Smør Ost & mejeri
Smør
1.00 vores spinat pose Frugt & grønt
1 pose vores spinat
250.00 Cherrytomater g Frugt & grønt
250 g Cherrytomater
Tilbehør

Server straks evt. suppleret med ekstra brød eller kartofler.

Tilføj til madplan

Vælg venligst hvilken dag opskriften skal tilføjes

 

Dansk Supermarked • føtex A/S • Rosbjergvej 33 • DK-8220 Brabrand • CVR 35 95 47 16 • E-mail: foetex@foetex.dk • Tlf. 87 78 30 90