Tilføj de valgte varer til indkøbslisten
Varer tilføjet til indkøbslisten
Torsk bagt i agurkesvøb med dildcreme og rugcroutoner
Tilberedningstid:
20 min.
Opskrift
Krydr fisken med salt og peber.
Skær agurken i lange, tynde, smalle bånd med en kartoffelskræller.
Pak fisken ind i agurkestrimlerne og bag den 15 min. ved 150°C.
Rør cheasy fraiche sammen med dild, balsamico og honning og smag til med salt og peber.
Skær brødet i små tern og rist dem sprøde i lidt smør på panden.
Læg dem på et stykke køkkenrulle.
Skyl spinaten godt og steg den og tomaterne 2-3 min. i lidt smør ved jævn varme.
Smag til med salt og peber og anret fisken på spinaten.
Dryp med dildcreme og drys med rugcroutoner.
Se opskriften som hel side
Ingredienser
1.00
princip! torskeportioner
pakke
Kød, fisk & fjerkræ
1 pakke princip! torskeportioner
0.00
Salt og peber
Salt og peber
Kolonial
Salt og peber
1.00
Økologisk agurk
stk.
Frugt & grønt
1 stk. Økologisk agurk
1.00
Cheasy fraiche 5%
dl.
Ost & mejeri
1 dl. Cheasy fraiche 5%
50.00
Dild
ml
Frugt & grønt
50 ml Dild
1.00
Monari hvid balsamico
spsk.
Kolonial
1 spsk. Monari hvid balsamico
1.00
Honning
tsk.
Kolonial
1 tsk. Honning
3.00
Gulerodsrugbrød fra Bageren
skiver
Brød
3 skiver Gulerodsrugbrød fra Bageren
0.00
Smør
Smør
Ost & mejeri
Smør
1.00
vores spinat
pose
Frugt & grønt
1 pose vores spinat
250.00
Cherrytomater
g
Frugt & grønt
250 g Cherrytomater
Tilbehør
Server straks evt. suppleret med ekstra brød eller kartofler.
Tilføj til madplan
Vælg venligst hvilken dag opskriften skal tilføjes
[{"ImageUrl":"Forretter/foraarsindstik_torsk.jpg"}]
|
|
Dansk Supermarked • føtex A/S • Rosbjergvej 33 • DK-8220 Brabrand • CVR 35 95 47 16 • E-mail: foetex@foetex.dk • Tlf. 87 78 30 90