Tilføj de valgte varer til indkøbslisten

Varer tilføjet til indkøbslisten

Pizza med gedeost, rødbede og valnødder

Icon
Forberedelse: 2 t.
Icon
Tilberedningstid: 12 min.

Opskrift
Rør gæren ud i vandet og kom sukker i. Lav et bjerg af mel og salt på bordet, og dan et hul i midten. Hæld gærvandet i midten og begynd langsomt at ‘køre’ melet ind i væsken. Fortsæt, til melet har opsuget al væsken og ælt så dejen grundigt i 10-12 minutter. Dejen skal være blød, glat og elastisk. Sæt den tildækket et lunt sted og lad den hæve i et par timer. Klargør samtidig fyldet. Skær gedeosten i skiver og skræl rødbederne. Skær dem i meget tynde skiver – du gør det bedst med et mandolinjern, men du kan også bruge en skarp kniv. Bræk valnøddekernerne lidt op, så nogle stykker er store og andre mindre. Del dejen i fire dele og rul hver tyndt ud til en portionspizza-størrelse, ca. 30 cm i diameter. Fordel gedeosten på bundene, og læg rødbedeskiverne ovenpå. Dryp med olivenolie, og strø valnødder ud over. Bag pizzaerne på høj varme (mindst 225°, men meget gerne 250°) i 10-12 minutter. Bunden skal være sprød, og rødbederne skal være møre.

Se opskriften som hel side

Ingredienser

10.00 Gær g Ost & mejeri
10 g Gær
3.00 Lunkent vand dl Kolonial
3 dl Lunkent vand
2.00 Honning tsk. Kolonial
2 tsk. Honning
2.00 Groft salt tsk. Kolonial
2 tsk. Groft salt
500.00 Hvedemel g Kolonial
500 g Hvedemel
300.00 Gedeost (gederulle) g Ost & mejeri
300 g Gedeost (gederulle)
4.00 Rødbeder stk. Frugt & grønt
4 stk. Rødbeder
0.00 Olivenolie Olivenolie Kolonial
Olivenolie
200.00 Valnøddekerner g Kolonial
200 g Valnøddekerner
4.00 Flydende honning tsk. Kolonial
4 tsk. Flydende honning
4.00 Balsamicoglace tsk. Kolonial
4 tsk. Balsamicoglace
1.00 Rucola bakke Frugt & grønt
1 bakke Rucola
Tilbehør

Dryp pizzaerne med honning og balsamicoglace, og pynt med rucola. Servér.

Tilføj til madplan

Vælg venligst hvilken dag opskriften skal tilføjes

 

Dansk Supermarked • føtex A/S • Rosbjergvej 33 • DK-8220 Brabrand • CVR 35 95 47 16 • E-mail: foetex@foetex.dk • Tlf. 87 78 30 90